bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практична конференція
23.04.2019

21 травня 2019 р. у ЛНУ ім. Івана Франка (м. Львів) відбудеться Підсумкова науково-практична конференція «Викладання та дослідження економіки у європейській інтеграції: методологічні підходи».

Конференція є завершальним заходом у рамках реалізації проекту за напрямом  Жана Моне програми Еразмус+ 575241-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE «Еconomix in European integration: internal challenges and external dimensions” за фінансової підтримки Європейської Комісії

Основна мета конференції – проаналізувати особливості викладання та дослідження економічних проблем у процесі європейської інтеграції як у межах Європейського Союзу, так і у країнах-партнерах – зокрема в Україні, виокремити та проаналізувати досягнення останніх років щодо реалізації європейських студій, наукових доробків та практичної діяльності (які прямо чи опосередковано пов’язані з економікою у європейській інтеграції), а також провести оцінку відповідних перешкод через призму інституційних, політичних та фінансово-економічних чинників.

До участі у конференції запрошуються: викладачі з європейських студій, що прямо чи опосередковано вивчають економічні проблеми, дослідники та здобувачі з відповідних напрямків, громадські активісти, представники бізнесу та владдих органів, а також та усі, хто цікавиться проблематикою європейської інтеграції.

Робочі мови конференції: українська, англійська та польська.

Форма участі: очна

Дата проведення: 21 травня 2019 р.

Місце проведення: зала засідань вченої ради факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім. Івана Франка, вул. Коперника, 3, м. Львів (поч. реєстрації о 9:30)

Результати конференції будуть висвітлені у вигляді прес-релізу.

Умови участі та реєстрація: участь у конференції та ТРЕНІНГУ безкоштовні. Транспортні витрати та проживання – за рахунок учасників. Організатори забезпечують харчування.

Учасникам необхідно зареєструватись:

до 08 травня 2019 р. включно за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfxABYHAjkLlagEfBQmfl8Zk4g_5BirSh1YpXghgoY7PxTA/viewform

організаційний комітет конференції залишає за собою право на відбір учас-ників конференції (про результати буде повідомлено до 12 травня 2019 р.)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.