bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відеоконференція в Посольстві США
16.10.2008

Відділ преси, освіти та культури Посольства США має за честь запросити студентів вищих навчальних закладів, викладачів з правознавства, практикуючих юристів та всіх зацікавлених осіб взяти участь у відеоконференції на тему « Незалежність університетів та студентське самоврядування: Правове регулювання системи вищої освіти в Сполучених Штатах Америки та в Україні».

Дата: 21 жовтня, 17:00 – 18:30 Місце: Відділ преси, освіти та культури Посольства США Адреса: вул. Глибочицька 4, бізнес-центр

Взяти участь у відеоконференції зможуть тільки зареєстровані учасники. Для реєстрації необхідно надіслати ім‘я, прізвище та назву організації, в якій Ви працюєте чи навчаєтеся на ел. пошту [email protected], або факс 490-4050. Інформація повинна бути отримана до 12:00, 20 жовтня 2008 року. При собі необхідно мати посвідчення особи з фотокарткою. Просимо усіх учасників прийти за 15 хвилин до початку заходу.

Під час відео конференції розглядатимуться поняття автономності та студентського самоуправління в вищих навчальних закладах, обговорюватимуться фактори, що впливають на незалежність університетів та успішне студентське самоврядування, а саме: відносини навчальних закладів з державними та федеральними урядовими структурами, роль приватних установ, що здійснюють незалежну акредитацію освітніх закладів та складають їх рейтинги, в посиленні автономії університетів. Також обговорюватиметься роль відносин, що складаються між керівним, професорським складом університетів та студентами в заохоченні активності студентів та ефективного студентського самоуправління.

Основним доповідачем з університету Арканзасу є професор Роберт Сміт. Роберт Сміт працював викладачем та керівником в п‘яти різних університетах. Наразі він займає посаду віце-радника з наукових відносин та є другою особою в університеті Арканзас. Роберт Сміт здобув ступінь бакалавра в університеті Св. Джона, а також ступені магістра та доктора наук в університеті Мічиган.

Заздалегідь вдячні за розповсюдження інформації про цей захід у зацікавленій аудиторії. Прохання звертатися до Інни Пашняк у разі виникнення будь-яких запитань за телефоном 490-4116.

Контакти

  • Інна Пашняк
  • Відділ преси, освіти та культури Посольства США
  • [email protected]
  • 8 044 490-4116
  • вул. Глибочицька 4
  •  бізнес-центр

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.