bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Третій щорічний з’їзд Асоціації Кавказу з європейських студій
23.01.2019

19-20 квітня 2019 року у м. Одеса (Україна) відбудеться третій щорічний з’їзд Асоціації Кавказу з європейських студій (Association of European Studies for the Caucasus). Основною тематикою заходу стане обговорення досвіду міжрегіоналізму в регіонах Чорного і Балтійського морів у контексті дифузії норм, правової апроксимації і змагальності. 

Асоціація європейських студій для Кавказу є єдиною асоціацією європейських студій у регіоні планує провести третій з’їзд поза межами регіону і проаналізувати досвід Чорноморського регіону з дифузії норм і змагальності. Від членства Болгарії і Румунії до надалі тенденційних переговорів про Стратегічне Партнерство для Азербайджану, відбувається великий спектр заходів з правової апроксимації і правової дифузії. Обґрунтована нормами договорів з ЄС, це завдання має далекосяжні заходи поза технічними моментами і охоплює зміни у політичній культурі і дискурсі.

З’їзд відбудеться в Одеському національному університеті імені Іллі Мєчнікова.

У контексті загальної теми Програмний Комітет Асоціації для Кавказу прийматиме пропозиції для панельного обговорення (макс. 3 доповідачі, макс. 2 дискутанти), круглих столів (макс. 5 учасників), індивідуальні презентації і стендові презентації. Особливістю заходу будуть секції «для молодих науковців», що модеруватимуьбся досвідченими дослідниками і метою яких буде надання методологічної допомоги науковим проектам на ранніх етапах для молодих науковців. Студентів останніх років навчання запрошуємо подавати індивідуальні заявки і пропозиції для панельного обговорення (макс. 5 доповідачів і модератор).                                                                                                 

Додатково до основної тематики заходу, на З’їзді Асоціації відбуватиметься дві спеціалізовані сесії з питань методології і обміну кращими практиками щодо:

  • Викладання і тренінгової діяльності з європейських студій
  • Навики проведення досліджень з європейських студій

Доповіді з усіх сфер європейських студій включно із відповідними основними дисциплінами вітаються. Просимо подати коротку біографію, анотацію, і якщо стосується, пропозицію щодо складу Вашої панелі/круглого столу до  

1 лютого 2019

до Програмного Комітету, c/o [email protected]. Якщо Ви плануєте подаватися на секції  “для молодих науковців”, просимо подати Ваші документи на електронну скриньку [email protected].

Участь у третьому З’їзді Асоціації безкоштовна! Просимо відвідати нашу сторінку:  http://aesc-online.eu. Членство у Асоціації безкоштовне для громадян країн регіону.

Захід відбувається за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках реалізації проекту імені Жана Моне ProASEC: Grant Agreement Number Reference: 600053-EPP-1-2018-1-GE-EPJMO-SUPPA та у співпраці з Українською Асоціацією Європейських Студій і EaP.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.