bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Транскордонна конференція «Через сталий транспорт до чистого довкілля» у Чернівцях
14.01.2019

ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» запрошує активістів до участі в транскордонній конференції на тему сталої мобільності.

Транскордонна конференція “Через сталий транспорт до чистого довкілля” - це захід, який буде організовано для громадських активістів, представників НУО та ЗМІ, молодіжних лідерів громад, вчених, активних у діяльності в галузі навколишнього середовища та сталого розвитку з Молдови та трьох областей України (Чернівецької, Вінницької, Одеської).

За 3 дні (31.01.-02.02.19) учасники зможуть дізнатись про результати реалізації проекту “Через сталий транспорт до чистого довкілля”, всі проведені в його рамках заходи та ініціативи, а також ключові досягнення та виклики, з якими стикнулася команда в процесі роботи. Експерти та практики зі сфери сталої мобільності та учасники конференції поділяться своїм досвідом планування та впровадження сталих транспортних рішень, фінансування проектів зі сталого розвитку.

Основною метою заходу є обговорення результатів проекту “Через сталий транспорт до чистого довкілля” задля поширення досвіду організаторів, спікерів та учасників, а також привернення уваги людей до проблем та перспектив сталого розвитку їхніх населених пунктів, зокрема розвитку напрямку сталої мобільності.

До участі в конференції запрошуються особи, що проживають або працюють на території Чернівецької, Вінницької, та Одеської областей України та всіх повітів Молдови.

На період проведення заходу учасники забезпечуються проживанням та харчуванням. Транспортні витрати відшкодовуються на підставі оригіналів транспортних квитків у разі 100% відвідування заходу.

Робоча мова конференції- російська.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/0oAvofIajwE5hrLj1

Дати: 31.01.-02.02.19
Кінцевий термін подання заявок: 18 січня 2018 року, 18:00.
Відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору електронною поштою до 19.01.19

Транскордонна конференція “Через сталий транспорт до чистого довкілля” реалізовується в рамках проекту «Через сталий транспорт до чистого довкілля» згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства «Молдова -Україна».

Організатор заходу- ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку”.

Контактна особа:
Жанна Олійник - координатор проекту “Через .сталий транспорт до чистого довкілля”
Т: +380502600193,
Е: [email protected]

Контакти

  • Юлія Козак

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.