bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Розвиток ринку туристичних послуг» (Миколаїв)
10.12.2018

Організатор конференції – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв.

Ви власник туристичного бізнесу? Провайдер туристичних послуг? Керівник чи управлінець? Бажаєте розвивати власний бізнес? Тоді запрошуємо до участі в конференції «РОЗВИТОК РИНКУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ», що проходитиме в Миколаєві 20 грудня 2018 року в рамках ініціативи EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні.

Організатор конференції – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв.
На сьогоднішній день туризм є найбільшою в світі галуззю економіки за кількістю робочих місць для малого і середнього бізнесу, тісно пов’язаний з 54 іншими галузями економіки. Одне робоче місце в туризмі створює чотири в суміжних областях, один вкладений долар приносить сім в суміжних галузях. Вже зараз більше 70% світового ВВП – це сфера послуг. 
Хоча Миколаївська область має гарні морські та річкові пляжі, природні парки та заповідники, унікальні історичні пам’ятки, культурно-розважальні центри, в нашому регіоні історично не сформувалася ні культура прийому відпочиваючих, ні слава хорошого місця для туризму. 
Децентралізація передбачає передачу відповідальності та ресурсів в регіони. Вже зараз запущені процеси стратегічного планування розвитку територій. Дуже важливо закласти фундаментальні принципи сталого розвитку в ці плани і налагодити взаємодію між представниками державної влади, що є відповідальними за прийняття рішень та приватними особами – представниками малого та середнього бізнесу, провайдерами туристичних послуг в різних галузях. Життєво необхідною є зміна вузькогалузевого бачення підприємства в економіці регіону на комплексне використання групи взаємопов’язаних підприємств на принципах ефективної соціальної взаємодії. 
Туристична галузь може створити в Миколаєві та Миколаївській області десятки тисяч робочих місць, надати потужний поштовх розвитку культури, мистецтв, спорту, соціальної інфраструктури регіону. 
Конференція покликана створити унікальну можливість для зацікавлених сторін підвищити обізнаність щодо стану та перспектив розвитку в регіоні туризму, залучити до співпраці відповідальних за прийняття рішень представників влади, представників МСБ різних галузей та громадськості, щоб зробити туризм каталізатором розвитку Миколаєва та Миколаївської області. .
В рамках конференції передбачається обговорити поточний стан туристичної сфери в Регіоні, визначити нові можливості подальшого розвитку туристичної індустрії, розробити стратегію і тактику просування, залучення та обслуговування відпочиваючих, розібрати алгоритми розвитку туризму, розглянути економічні вигоди кластеризації економіки, успішні приклади зарубіжного досвіду, вигоди локального бізнесу від створення туристичного кластеру.
Учасники конференції матимуть унікальну нагоду ознайомитися з найкращими українськими та міжнародними практиками розвитку туризму в регіонах, зустрітися з провідними експертами з розвитку туристичної індустрії, побачити стратегічні напрямки розвитку для власного бізнесу та Регіону.
Принципи ефективної соціальної взаємодії 
Участь у конференції є БЕЗКОШТОВНОЮ для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів. 
Вартість участі покриває Європейський Союз в рамках ініціативи EU4Business.
Заповнити аплікаційну форму можна за посиланням: https://form.jotformeu.com/83402001029339 
Дата проведення: 20 грудня 2018 року
Місце проведення: 
Час проведення: 10:00 – 17:00 ¬
*9:30 – 10:00 – реєстрація учасників та вітальна кава
Під час проведення конференції буде забезпечено комплексну підтримку учасників, необхідні інформаційні та довідкові матеріали, харчування та послідовний переклад. Робочі мови конференції – українська, російська та англійська.
Контактна особа: 
Ольга Раку, керівник освітніх програм ЦіПБ м. Миколаїв
tel.:
email: [email protected]

Контакти

  • +38 (0512) 47 84 38; +38 (068) 380 83 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.