bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Мена. Світло і Розвиток»
16.11.2018

Проведення даного заходу пов’язана з завершенням Проекту Європейського Союзу «Модернізація вуличного освітлення у місті Мена, Чернігівська область» та з метою поширення передового досвіду.
 
Проведення даного заходу пов’язана з завершенням Проекту Європейського Союзу «Модернізація вуличного освітлення у місті Мена, Чернігівська область» та з метою поширення передового досвіду з реалізації проектів, направлених на підвищення енергоефективності та зменшення впливу на навколишнє середовище, презентацію кращих практик, інструментів, технологій, а також умов та особливостей надання міжнародними організаціями технічної та фінансової допомоги.
Ми збираємо в одному місці представників міжнародних організацій, що працюють в Україні та надають допомогу українським ОМС. Це дозволить створити унікальну можливість ОМС дізнатися про актуальні програми підтримки, безпосередньо поспілкуватися з представниками міжнародних донорських, фінансових та інших організацій. У свою чергу організації зможуть провести презентації своїх проектів та програм і отримати якісний зворотній зв’язок від представників ОМС.
Виставкові та консультаційні стенди — стенди окремих організацій, на яких представлені інформаційні чи роздаткові матеріали, а також за якими ОМС можуть отримати відповіді на свої запитання від представників організацій. 
Вдячні за реєстрацію.https://goo.gl/forms/0XeXkrEuN53ZKRmX2

Більше інформації: https://www.facebook.com/events/1029511573923937/

 

Контакти

  • Andrii Sukkhoriabov

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.