bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Литовезькій ОТГ обговорять механізми налагодження діалогу між владою та громадою
14.11.2018

Розвиток громади залежить не тільки від діяльності влади, а й усіх її мешканців. Водночас, максимальний ефект досягається за умови спільних дій. Як будувати цей діалог?  Як представники громади можуть впливати на владу? Які інструменти для комунікації населення вважає найоптимальнішими у діалозі з владою?  

Про це та не тільки запрошуємо поговорити під час круглого столу «Стан комунікації влади та громади. Як працювати з потребами та будувати ефективний діалог» у Литовезькій ОТГ (Волинська область). 

Мета заходу - обговорити результати аналізу локальної нормативно-правової бази та анкетування мешканців, дати старт формуванню робочої групи із числа активістів громади, депутатів, старост та представників органу місцевого самоврядування для формування локальних нормативно-правових актів, які сприятимуть запровадженню сталих ефективних механізмів комунікації влади та громади та інформаційної роботи у громадах. 

Участь в заході візьмуть: голова Литовезької сільської ради Іван Іванчук, голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Ірина Гайдучик.

Також до участі запрошуються активні мешканці громади, депутати та посадові особи Литовезької ОТГ. 

Дата та час проведення заходу: п’ятниця, 16 листопада, 10:00.

Місце проведення – приміщення Литовезької сільської ради ( с. Литовеж, вул. Володимира Яблончука, 11)

Тривалість круглого столу – близько 3-х годин.

ДОВІДКОВО:

Захід відбувдеться в рамках проекту «Запровадження практик системного діалогу влади та громади у об’єднаних територіальних громадах», що реалізується Асоціацією підтримки та розвитку ОСББ та ОСН та фінансується Міжнародним фондом «Відродження». 

Протягом липня-вересня у громаді відбувалось дослідження наявного стану суспільних відносин між членами територіальних громад та посадовими особами місцевого самоврядування та стану локальної нормативно-правової бази у напрямі доступності інструментів участі.

Контакти

  • Контактна особа: Дмитро Безвербний - 0634136045

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.