bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Стандарти Ініціативи прозорості видобувних галузей та презентація третього звіту»
12.11.2018

21 листопада 2018 р. о 10:00 в місті Кривий Ріг для представників видобувних регіонів Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей буде проведено круглий стіл «Стандарти Ініціативи прозорості видобувних галузей(ІПВГ) та презентація третього звіту ІПВГ».

Захід організовує Полтавська філія Суспільної служби України в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір».

Метою круглого столу є налагодження конструктивного діалогу між представниками органів державної влади, місцевого самоврядування, видобувними компаніями та громадськістю, а також обговорення нагальних питань щодо розвитку видобувного сектору та видобувних регіонів, таких як:

- нові стандарти прозорості та підзвітності видобувних компаній у контексті прийняття Закону України «Про забезпечення прозорості у видобувних галузях» від 18.09.2018 р.

- сучасний стан впровадження ІПВГ в Україні, презентація Третього національного звіту ІПВГ.

- екологічні проблеми при видобуванні корисних копалин, рекультивація земель.

- децентралізація ренти за користування надрами для видобутку нафти, газу та конденсату: досвід Полтавщини, здобутки та результати для місцевих громад.

До участі у заході запрошуються представники органів влади та місцевого самоврядування, депутати та громадські активісти з видобувних регіонів Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей, працівники видобувних компаній та ЗМІ.

Для участі у круглому столі необхідно до 18:00 20 листопада 2018 р. заповнити коротку онлайн-форму за посиланням.

Точне місце проведення заходу буде додатково повідомлено.

Проект «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» реалізується ГО «Полтавська філія Суспільної служби України» спільно з партнерськими організаціями за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Контакти

  • Контактна особа: Ганна Кіященко Тел.:+380504109958 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.