bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Роботодавці та працівники з інвалідністю: шлях до партнерства»
09.11.2018

13 листопада 2018 року відбудеться конференція «Роботодавці та працівники з інвалідністю: шлях до партнерства». Організатором заходу виступає Правозахисна організація «Права людини».

Під час заходу експерти, фахівці з інвалідністю, роботодавці обговорять питання працевлаштування людей з інвалідністю. Зокрема можливість ефективно впливати на формування умов рівного доступу до ринку зайнятості. Напрацьовані результати конференції стануть основою для підготовки рекомендацій щодо законодавчого врегулювання проблеми рівного доступу до ринку зайнятості людей з інвалідністю. Захід відбудеться за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія».

Під час конференції відбудуться дві панельні дискусії: за участі представників роботодавців, та фахівців з інвалідністю, під час яких піднімуться наступні питання:

  • Квота на працевлаштування людей з інвалідністю, чи доцільно?
  • Яким чином вплине на можливість працювати на відкритому ринку праці відміна 4% квоти на працевлаштування людей з інвалідністю?
  • Чому частина роботодавців досі не готова працевлаштовувати працівників з інвалідністю?
  • Що необхідно змінювати у сфері зайнятості, щоб покращити рівень працевлаштування людей з інвалідністю?

Правозахисна організація «Права людини» сподівається, що відкритий діалог між фахівцями з інвалідністю та роботодавцями допоможе знайти спільне вирішення проблеми працевлаштування людей з інвалідністю, що задовольнило би всі сторони.

Для акредитації на заході необхідно пройти попередню реєстрацію.

Дата та час проведення: вівторок 13 листопада 2018 року, 10:00-14:00 (початок реєстрації о 09:30).

Місце проведення: м. Київ, вул. Госпітальна, 4, Прем’єр Готель «Русь», Зала «Венеція».

Контактні дані організаторів: Віталій Дроботун, директор ГПО «Права людини», тел. (044) 361-39-35, електронна пошта: [email protected]

Конференція проходитиме під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково  відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Віталій Дроботун
  • директор ГПО «Права людини»
  • тел. (044) 361-39-35
  • електронна пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.