bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський контроль як фактор розвитку місцевого самоврядування
17.11.2009

Львівське представництва Громадянської мережі ОПОРА та Асоціація лідерів локальних громадських груп (Варшава) запрошують на конференцію «Громадський контроль як фактор розвитку місцевого самоврядування в Україні», яка відбудеться 26 листопада в готелі «Мир» (м. Київ).

Мета конференції:

  • з’ясувати основні проблеми функціонування та перспективи розвитку громадського контролю в Україні на рівні місцевого самоврядування;
  • окреслити існуючі і можливі механізми громадського контролю за діяльністю органів та посадових осіб місцевого самоврядування.

Конференція включатиме три основні блоки:

1. Громадський контроль: теорія, практика, міжнародний досвід;
2. Механізми громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування;
3. Перспективи громадського контролю в Україні.

До участі у конференції запрошені представники неурядових організацій, громадські експерти, представники міжнародних фондів, польські партнери та учасники проекту.

Зголоситися до участі у конференції можна, надіславши аплікаційну форму на скриньку [email protected] до 20 листопада. Організатори, зі свого боку, оплачують проїзд (купе) та харчування учасників.

Захід відбудеться за фінансової підтримки Програми «Польська допомога» МЗС Республіки Польща та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.