bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Глобальна криза формує новий світ?
03.11.2009

У п’ятницю, 06 листопада о 12.00, Фонд «Open Ukraine» запрошує Вас на чат-конференцію «Глобальна криза формує новий світ?» з відомим британським журналістом та економічним оглядачем Ніколасом Кочаном. Чат організовано в рамках ІІІ Київського безпекового форуму. Основною темою розмови буде глобальна фінансова криза та її наслідки.

Під час спілкування Ви дізнаєтеся:

  • що таке глобальна криза й з чим зіткнувся світ у 2008-2009 роках;
  • які системи економічного управління будуть у посткризовому суспільстві;
  • чи з'являться нові супердержави і що стане основою міжнародної безпеки найближчими роками.

Ви можете задати свої запитання на сайті Київського безпекового форуму, на сторінці http://ksf.openukraine.org/ua/2009/press/news/chat_with_nick_kochan.

Питання можна задавати українською та англійською мовами. Після перевірки модератором вони одразу з’являться на сайті. Відповіді будуть публікуватися мовою оригіналу.

Довідково:

Ніколас Кочан – провідний британський журналіст та автор статей на економічну і політичну тематику. Співпрацює з редакціями таких відомих газет і журналів: «The Financial Times», «The Daily Telegraph», «The Banker», «Euromoney Magazine» та багатьох інших міжнародних видань.

Постійно пише матеріали на тему політичних відносин, зокрема у Східній та Центральній Європі, про економіку, фінанси, банківську систему і ринки капіталу. Автор біографії Гордона Брауна та кількох книг про відмивання грошей і фінансові злочини. Також написав книгу про витоки сьогоднішньої рецесії.

Здобув освіту в Кембриджському університеті.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.