bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Роль та місце молоді у виборах Президента України
27.10.2009

У період великих трансформаційних зрушень української політики, молодь опинилася на роздоріжжі ідейно-політичного вибору.

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні круглого столу на тему: «Роль та місце молоді у виборах Президента України», який організовує «Фундація Регіональних Ініціатив» 29-го жовтня 2009р., о 12-00 у залі селекторних нарад Кіровоградської філії Укртелекому (вул. Гоголя 72).

До обговорення суспільно-політичної проблематики запрошенні провідні політичні, громадські, культурні діячі міста та області, а також представники мас-медіа та виборчих штабів кандидатів в Президенти.

Фундація Регіональних Ініціатив, як незалежна і неупереджена громадська організація, розробила перелік питань обговорення яких важливе для проведення чесних та прозорих виборів. Абсентиїзм, політичний і правовий нігілізм, політтехнології, джинса, методи впливу на підсвідомість, вектори ідеологічної зорієнтованості української політики, роль молоді у Президентській кампанії 2009-2010рр. та ще багато іншого передбачено оргкомітетом заходу.

Організатор :

Кіровоградська обласна молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» в рамках проекту «Молодь обирає Президента», що підтримано Фондом сприяння демократії

Контакти

  • Ірина Кривенко
  • КОМГО “Фундація Регіональних Ініціатив”
  • [email protected]
  • (0522) 248670

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.