bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція YouthSpeak Forum
11.04.2018

Найбільший молодіжний форум цієї весни - YouthSpeak Forum відбудеться 14 квітня 2018 року! Вже третій рік поспіль AIESEC збирає громадські організації, активну молодь, бізнес сектор та представників держави на всеукраїнському YouthSpeak Forum.

На форумі будуть:

1. POWERFUL TALKS. Виступи від opinion-лідерів на тему ролі української молоді у громадському житті країни. Серед спікерів:

  • Олена Кравець - акторка і телеведуча студії “Квартал 95”

  • Максим Бахматов - керуючий директор UNIT.City

  • Павло Шеремета - екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України

  • Анна Луковкіна - СЕО “Всі Свої”

2. PANEL DISCUSSION. Спікери, що представляють різні сфери діяльності, будуть обговорювати, чим наразі спричинене безробіття сучасної молоді та роль молоді у громадському житті країни.

3.  WORKSHOPS. 4 воркшопи від “Райффайзен Банк Аваль”, “UKRSIBBANK”, “METRO” та “ЕУ”, пов’язаних з навичками, актуальними у 2030 році.

4. OPPORTUNITY SPACE. Під час форуму в учасників буде ідеальна нагода дізнатись про всі можливості для самореалізації у громадських організаціях, приватному або державному секторах, а також дізнатись щось нове або покращити вже наявні навички.

5. CASES.   Прикладні ситуації від компаній, громадських ініціатив та державних установ, в яких треба визначити та вирішити основні перешкоди на шляху до їх успіху. Цього року кейси представляють “UNIT Factory”, “Rabota.ua”, “Let’s do it, Ukraine”, “Teach for Ukraine” та “UNICEF”. Авторам найкращих ідей запропонують брати участь у їх втіленні.

Цього року конференція буде проходити в Києві за адресою: вул. Житомирська, 33 (Chamber Plaza)

Більше інформації та квитки на захід на сайті: https://2event.com/ru/events/1187048

 

Контакти

  • Крістіна Гайдай: [email protected]
  • AIESEC
  • http://aiesec.ua/youthspeakforum/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.