bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція «Здоров’я у місті» (Одеса)
28.03.2018

Альянс Громадського Здоров’я запрошує на міжнародну конференцію «Здоров’я у місті» (City Health International), яка відбудеться 13 – 14 вересня 2018 року в Одесі. Дедлайн - 1 квітня 2018 року. 

Конференція проводиться спільно з AFEW International, Одеською міською радою та Knowledge Action Change (Великобританія). З 2012 року конференція «Здоров’я у місті» проводиться у різних містах Європи, зосереджу увагу на широкому колі тем, які стосуються питань здоров’я та добробуту людей –  здоровий спосіб життя громадян, здорове харчування, безпечна сексуальна поведінка, попередження вживання алкоголю та наркотиків, недопущення насильства, а також інших факторах, які впливають на здоров’я громадян у місті.

До участі у конференції запрошуються представники органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, громадських проектів, а також науковці та розробники політик з питань громадського здоров’я. Додаткову інформацію щодо конференції можна отримати на веб-сайті.Ключова тема конференції «Здоров’я у місті» 2018 року – «Здорові міста у епоху змін». Будуть розглянуті питання зміни політичних та суспільних норм, а також  роль та очікування спільнот. Конференція відбуватиметься  протягом двох днів із запланованою кількістю учасників до 250 осіб. Це вперше, коли конференція такого формату буде проходити в регіоні Східної Європи. Участь України в такому заході відкриває нові можливості, спрямовані на вирішення питань громадського здоров’я на рівні міст. Планується участь мерів Києва, Стамбула, Афін та інших європейських міст для обговорення посилення ролі місцевої влади в укріпленні здоров’я міських жителів.

Організатори чекають на подання тез для усних презентацій та постерів за посиланням. Кінцевий строк подання тез – 1 квітня 2018 року. Реєстраційний внесок для участі в конференції складає 150 доларів США за одного делегата. Знижений реєстраційний внесок у розмірі 100 доларів США – для учасників з України та країн із середнім на низьким рівнем доходів згідно з класифікацією Всесвітнього банку.

З питаннями стосовно участі або підтримки конференції звертайтеся до контактної особи з боку Альянсу громадського здоров’я Марини Браги ([email protected]).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.