bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практична конференція “Історії, які ми розповідаємо”
09.10.2009

Доля світу визначається не перемогами чи поразками, а розповідями, які він любить і в які він вірить….” Говард Годдард

Для кого: для тих, кого цікавить ця тема. Хто може участю своєї власної історії розширити нашу спільну, хто аналізує історії, хто створює історії, хто розповідає історії, хто любить слухати історії, хто знає про їх вплив

Ідея конференції: дослідження впливу історій на систему в цілому та організацію зокрема

Завдання:

  • погляд на історії з системної точки зору;
  • можливість побачити-почути-відчути власну історію у новому контексті;
  • рефремінг змісту особистої історії, історії своєї сім’ї, організації;
  • усвідомлення сенсу найважливіших історій життя як ресурсу для розвитку.

У вас є унікальна можливість отримати власний досвід та розширити межі своєї картини світу через усвідомлення самого себе, своєї історії, в контексті історії роду, організації, народу.

А також, у нас в гостях: Тарас Прохасько, письменник, журналіст, автор “Інші дні Анни”, “FM “Галичина””, “Непрості”, “Лексикон таємних знань” та іншого смачного чтива. … Найбільшою загадкою прози Прохаська є її містичність. Вона вириває з часу. Вона метафізична. Вона метамістична. Тут надзвичайно важко щось коментувати. Це можна тільки відчувати… Марія Чумарна, письменниця, дослідниця коду української вишивки, автор і засновник авторської школи “Тривіта”, ( синергетична модель виховання і навчання за традиціями етнопедагогіки). Автор монографій “З початку світу. Україна в символах”, “Код української вишивки”, книжок “Мислене поле. Про феномен мови і поетичної творчості”, а також багатьох поетичних збірок та книжок для дітей. “… Якщо уявити собі, що мовномислене дерево дитини виростає згідно із законами творення, то основою його повинна бути лексика, що визначатиме коло понять, з яких творився світ. Cлово має триєдину структуру: слово подумане, слово мовлене, і слово-дія. Якщо ти подумав одне, а сказав інше, то дуже тяжко согрішив, бо слово має душу…”

Пропонуємо разом дослідити

  1. Історії як доля Що таке історія? Який у неї початок? Яке її значення? Яка вона? Це історія про що і про кого? А які історії для нас є найважливіші? А які історії ми не згадуємо? А про які ми мріємо? Чиї історії ми відтворюємо у своєму житті? Який вплив історії нашого роду на власну історію? Які історії повторюються? Які історії ми допускаємо до управління своїм життям? І чи хочемо, аби ці історії нами правили? Як ми конструюємо історію реальності сім’ї, організації, світу?

  2. Навколо корпоративного вогнища…

Яка історії Вашої організації? І яка Ваша історія у організації? Як Вам працювати з такою історією? Яка історія Вам підходить? Які історії Ви розповідаєте? Чи є у Вашій компанії улюблена історія? Чи впливаєте Ви на історію компанії? Яке місце Вашої історії у системі організації? Яке місце корпоративної історії в Вашій власній? Що означає історія для компанії? Що означає мати власну історію? Як ми створюємо історії? Як ми їх відкриваємо? Як історії творять культуру? Які історії впливають на історію?

Австралійські аборигени кажуть, що справжні історії чатують на певних людей, щоб розповісти самих себе, так само як хижаки чатують на свою жертву. Суть полягає в тому, щоб не ганятися за ними, а дозволити бути впійманими.

Програма конференції

Упродовж двох днів:

  • секція терапії та консультування
  • секція організаційного консультування
  • секція супервізії
  • відпочинок у мальовничому місці
  • цікаве спілкування та розваги
  • сюрпризи

Субота, 31 жовтня

10.00 – 11.00 реєстрація учасників

11.00 – 11.15 відкриття конференції

11.15 – 12.45 пленарне засідання,

12.45 – 13.15 презентація воркшопів

13.15 – 13.30 Кава-брейк

13.30 – 14.30 Велика психоаналітична група

14.30 – 15.30 обідня перерва

15.30 – 17.00 воркшопи, проведення круглих столів за секціями: Секція терапії та консультування, секція оргконсультування, секція супервізії

17.00 – 17.15 Кава-брейк

17.15 – 18.00 – коло зворотного зв’язку

19.00 – фуршет (вартість 100 грн)

Неділя, 1 листопада

10.00 – 11.00 година спілкування

11.00 – 11.15 презентація воркшопів

11.15 – 12.45 воркшопи, проведення круглих столів за секціями: Секція терапії та консультування, секція оргконсультування, секція супервізії

12.45 – 13.45 обідня перерва

13.45 – 15.15 воркшопи, проведення круглих столів за секціями: Секція терапії та консультування, секція оргконсультування, секція супервізії

15.15 – 15.30 Кава-брейк

15.30 – 17.00 воркшопи, проведення круглих столів за секціями: Секція терапії та консультування, секція оргконсультування, секція супервізії

17.00 – 17.15 перерва

17.15 – 18.00 – коло зворотного зв’язку

Місце проведення: – Київ, с. П’ятихатки, вул. А. Солов’яненка, табір «Дозвілля». Проїзд: М. “Видубичі” (А.: № 43, 43-к, 265, “маршрутка” № 311, 313, 314) в бік Конча-Заспи, до повороту на с. П’ятихатки. Пройти 200 м. Умови проживання:

Умови

Вартість проживання: стандартні номери на 2 місця (у номері ліжка, шафа; зручності на поверсі) 80 грн. за добу з людини.

Стандартні номери на 4 місця (у номері ліжка, шафа, стіл; зручності на поверсі) 60 грн. за добу з людини

Бюджетний варіант – можливість проживання в стандартних номерах на 8 місць (у номері ліжка, шафа; зі зручностями на поверсі) 45 грн. за добу з людини.

Он-лайн реєстрація на сайті, або за телефонами: Валентина тел. 8-095-25-54-115, Катерина тел. 8-066-497-02-20, Олександра тел. 8-097-758-50-17; 8-063-152-99-12

Орг.внесок за участь: до 18.10.2009р. - 200 грн, члени УСП – 150 грн, студенти – 100 грн. 3 18 по 31.10.2009р. – 250 грн, члени УСП – 200 грн, студенти – 150 грн. Діє система знижок для групових заявок, а саме: для груп з 5 осіб – 10%, для груп з 10 осіб - 20 %

Організаційний внесок сплачується до 18.10.2009р.: „Аваль” МФО – 380805, р/р – 2600469565, код 2296609412. Зверніть увагу: призначення платежу: за посередництво Після здійснення оплати обов’язково необхідно повідомити в оргкомітет про здійснений платіж.

Після 18.10.2009р. оплата здійснюється на місці Майстри Гурієвська Валентина – психолог, психотерапевт, доцент кафедри парламентаризму та політичного менеджменту НАДУ при Президентові України.

Напрям: системна сімейна психотерапія, психоаналіз, коучинг. Грищук Майя – психолог, психотерапевт, навчаючий тренер УСП з системної сімейної психотерапії. Грищук Валерій – практичний психолог, бізнес-тренер, коуч, процесуальний терапевт, організаційний бізнес-консультант, лідер-консультант.

Гречановський Віктор – психотерапевт, к.мед.н., гештальт-терапевт, фахівець в сфері когнітивної, поведінкової терапії, НЛП. Кравченко Юрій – ведучий школи організаційного коучингу. Напрям: коуч-консультант, бізнес-тренер. Осадча Галина – психіатр, психоаналітик. Прохасько Тарас – письменник, журналіст, автор роману “НепрОсті”. Істоміна Катерина – редактор журналу Системний погляд, психолог, системний сімейний психотерапевт, дитячий та юнацький психотерапевт, травмотерапевт (в методі EMDR). Лашкіна Марія – політолог, к.н.держ.управління. Чумарна Марія – поетеса, дослідниця коду української вишивки, засновниця авторської школи “Тривіта”. Чепелева Наталія – психолог, член-корреспондент Академії педагогічних наук, доктор психології, професор, заступник директора Інституту психології ім. Г.Костюка. Сєдих Кіра – психолог, канд.псих.н, доц. УСМА, навчаючий ко-тренер УСП з системної сімейної психотерапії.

Бичковська Оксана – психолог, психотерапевт. Напрям: системна сімейна психотерапія, балентові групи. Робота з дітьми, парами і сім`ями, індивідуальна і групова психотерапія.

Яблонська Тетяна - директор Української консалтингової групи „Радичі”, канд.псих.н., ст. н. співр. Інституту психології ім.Г.С.Костюка АПН України. Психолог, гештальт-терапевт, коуч, тренер.

Дембицька Наталія - практичний психолог, консультант з організаційного розвитку, коуч, викладач психологічних дисциплін, екральний психоаналітик.

Чабан Олег - доктор медичних наук, професор академік АНВШ, перший віце-президент Асоціації Психотерапевтів та Психоаналітиків України

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.