bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейські орієнтири – зеленим реформам: екологічні питання торговельної політики
11.12.2017

19 грудня 2017 року Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» запрошує до участі в круглому столі «Європейські орієнтири – зеленим реформам: екологічні питання торговельної політики».

Метою заходу є обговорення місця екологічних питань у торговельній політиці ЄС та України, взаємозв’язку торгівлі і сталого розвитку, екологічних питань імплементації торговельної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також рекомендацій щодо покращення врахування екологічних питань у розробці та впровадженні торговельної політики в Україні, використовуючи досвід ЄС. Адже, в процесі євроінтеграційних реформ, у тому числі у сфері довкілля та зміни клімату, нам часто бракує інформації про чинний порядок денний Європейського Союзу у відповідній сфері та як ми можемо використати досвід ЄС з того чи іншого питання.

Організатор круглого столу – Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля». Захід включатиме презентацію аналітичного документу “Екологічні питання у торговельній політиці ЄС та України: шлях до сталого розвитку” та його обговорення.

Спікери:

  • Наталія Андрусевич, координатор робочої групи «Енергетика, транспорт, довкілля та зміна клімату» української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС;
  • Микола Кузьо, заступник міністра екології та природних ресурсів з питань євроінтеграції;
  • Представник Міністерства економічного розвитку та торгівлі України;
  • Люсія Барсена, активістка з питань торгівлі, Ecologistas en Accion (Іспанія).

Круглий стіл відбудеться 19 грудня 2017 року з 11:00 до 13:00 в конференц-залі Національної академії наук України, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55.

Для участь у заході, будь ласка, заповніть форму

За додатковою інформацією звертайтеся до старшого аналітика Ресурсно-аналітичного центру «Суспільство і довкілля» Зоряни Козак [email protected], +38 032 242 22 84.

Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння європейським реформам у сфері довкілля та зміни клімату в Україні» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. 

ДовідковоПроект реалізовує Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» спільно із Експертно-дорадчим центром «Правова аналітика»  за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках  грантового компоненту проекту «Громадська синергія» http://www.irf.ua/programs/eu/civicsynergy/.

Контакти

  • Зоряна Козак [email protected]
  • +38 032 242 22 84.
  • Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля»
  • http://www.irf.ua/programs/eu/civicsynergy/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.