bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий Форум ОСББ Полтавщини
30.10.2017

03 листопада 2017 року у сесійній залі Міської ради м.Кременчук відбудеться Другий Форум ОСББ Полтавщини. Час початку заходу о 10:00.

Організаторами Другого Форуму ОСББ Полтавщини є Асоціація «Підтримки об’єднань співвласників будинків» та ГО «ЕКОЛТАВА», також до проведення заходу долучилися КО «Інститут розвитку міста Полтави» і управління ЖКГ Кременчуцької міської ради.

Завдяки успішно проведеному минулорічному Першому Форуму ОСББ Полтавщини, де учасників було близько 200 осіб, за спостереженням організаторів і за проханням голів ОСББ, було ініційовано проведення Другого Форуму ОСББ Полтавщини, в одному з успішних міст обласного значення – Кременчуці.

Актуальність проведення Форуму полягає у розв’язанні конкретної  проблеми – підвищенні рівня обізнаності голів та членів ОСББ за допомогою комунікації з державними структурами для прозорого та чіткого функціонування житлових об’єднань і розуміння перспективи нововведень, що пропонуються для розв’язання нагальних питань.

Метою проведення Форуму є якісний підхід до створення ОСББ в Полтавській області  та підвищення рівня обізнаності голів ОСББ.

Поступове збільшення кількості створених  ОСББ у Полтавській області  викликає потребу у роз’ясненні багатьох питань щодо успішного функціонування кожного ОСББ.

Під час цьогорічного заходу до діалогу планують долучитися представники управління Держгеокадастру, соціального захисту населення, управління реєстрації і зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб, Національної поліції, члени Національної ради сприяння функціонування ОСББ, Асоціації управителів.

Організаторами та запрошеними гостями будуть підійматися теми щодо процедури енергоаудиту в ОСББ, можливості залучення фінансування на енергозбереження по механізму ЕСКО для ОСББ, важливості врахування візуальної культури міського середовища в роботі ОСББ, а також актуальні новини у законодавстві і нововведення в бухгалтерії. Задля наявного прикладу, відбудеться показ короткого фільму про прогресивні об`єднання співвласників будинків у Полтавській області.

На Форум запрошені голови ОСББ усіх районів, міст, селищ  Полтавської області, де створені ОСББ; представники області і міст, установ, організацій та служб, робота яких  тісно пов’язана з ОСББ. Під час Форуму планується провести  відкриті семінари та дискусії. Саме вони допоможуть підвищити рівень роботи по управлінню будинками в яких створено ОСББ  для голів, які на даний час самотужки виконувати свої обов’язки в ОСББ.

Для учасників Форуму діє попередня реєстрація за тел.(0532)61-12-51, (066)423-23-51 або реєстрація онлайн bit.ly/forumosbb

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.