bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мікрогранти – реальна можливість для впровадження громадських ініціатив
21.09.2009

Презентація проекту «Мікрогранти – реальна можливість для впровадження громадських ініціатив» у Луганську.

30 вересня 2009 року у приміщенні Луганської міської ради відбудеться презентація проекту проект „Мікрогранти – реальна можливість для впровадження громадських ініціатив ”.

Презентація відбудеться у приміщенні малого залу Луганської міської ради, за адресою: м. Луганськ, вул. Коцюбинського,14, 2 поверх. кім.201. Початок заходу о 15:30.

Проект виконується за підтримкою Міжнародного Фонду „Відродження”.

В рамках заходу, планується презентувати умови участі у конкурсі мікро-грантів органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, їх об’єднань, коаліцій, асоціацій, ініціативних груп мешканців. Конкурс поширюється на м. Луганськ, м. Алчевськ, м. Ровеньки.

В рамках конкурсу, потенційним учасникам (ОСН, ОСББ, їх об’єднання, ініціативним групам), буде запропоновано розробити проекти, спрямовані на розвиток мережі ОСН, ОСББ, підвищення рівня ефективності їх роботи, підвищення рівня впливу цих об’єднань на процес прийняття рішень на місцевому рівні, подати проекти на конкурс, найкращі з яких, буде профінансовано.

Запрошуємо у якості інформаційних партнерів ЗМІ.

Аналогічні презентації пройдуть в м. Алчевську та м. Ровеньки, про місце і час проведення, яких буде повідомлено додатково.

Контакти

Коментарі

Володимир Свєнтицький   5411 днів тому   #  

Дуже потрібна справа. Молодці!
Якщо не помиляюсь, років із 7-8 назад, я допоміг цій Асоціації написати їх перший проект, який було підтримано Фондом Євразія, і був він про самоорганізацію населення. А керівником її був депутат міськради Олексій Качан...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.