bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейська конференція шкіл політичних студій «Демократія та виборчі стандарти: виклики для Європи»
15.09.2009

16-18 вересня 2009 року у м.Київ відбудеться Європейська конференція шкіл політичних студій «Демократія та виборчі стандарти: виклики для Європи», що об’єднає близько 80 учасників із 16 європейських країн.

 Захід, який організовано Лабораторією законодавчих ініціатив та Генеральним Директоратом політичних справ Ради Європи у рамках діяльності Європейської асоціації шкіл політичних студій, має стати платформою для обговорення низки проблем, що пов’язані з проведенням демократичних виборів та мають особливу актуальність для сучасної Європи. Конференція відбудеться напередодні другої події, ініційованою Радою Європи в Україні, а саме: Форуму «За майбутнє демократії» (жовтень 2009 року), який продовжить дискусію навколо проблемних виборчих питань

У заході запланована участь Жана-Луї Лорана (Генерального директора з питань демократії і політичної діяльності Ради Європи), Григорія Немирі (Віце-прем’єр-міністра України), Миколи Оніщука (Міністра юстиції України), Тадаші Ізави (Надзвичайного і Повноважного посла Японії в Україні), Марини Ставнійчук (Заступника Голови Секретаріату Президента України, Представника Президента України в Конституційному Суді, Члена Венеціанської комісії), а також низки закордонних політиків та експертів.

Дискусія відбудеться навколо проблем проведення демократичних і справедливих виборів, забезпечення рівності прав виборців, а також формування раціональних мотивів вибору громадян.

Захід відбувається за підтримки Уряду Японії та спільної програми Європейської Комісії та Ради Європи.

Виступи доповідачів, тематичні презентації, робота секцій та прес-конференція для журналістів запланована на 17 вересня 2009 року. Із додатковими питаннями (зокрема, щодо акредитації журналістів) звертайтеся до Світлани Матвієнко за адресою [email protected] або за телефоном: +38 (044) 531 37 68 (офіс).
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.