bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа-форум «Доля дитини очима журналіста» у Донецьку
15.09.2009

17 вересня (четвер) об 11.30 у Донецьку відбудеться медіа-форум «Доля дитини очима журналіста» за участі журналістів, представників влади та громадського сектор за адресою: вул. Щорса 17, Міжнародний факультет ДонНУ (корпус №3), аудиторія № 302 (третій поверх).

Організаторами заходу виступають Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, МГО «Інтерньюз-Україна» та Донецький прес-клуб.

Тема круглого столу – стан висвітлення проблем дітей в донецьких медіа. Питання до обговорення: - Стан захисту прав дітей в Донецькому регіоні. - Як ЗМІ висвітлюють проблеми дітей? Що потрібно аби закцентувати увагу журналістів на цій темі? Роль соціальної журналістики. - Діти з особливими потребами: як влада вирішує це питання? - Громадські ініціативи, спрямовані на вирішення проблем щодо захисту дітей. - Проблема дитячої праці на Донеччині. - Чи можливо покращити стан захисту дітей на Донеччині за умов нестабільного економічного стану? - Що пропонує влада та громадськість аби допомогти майбутньому поколінню?

У заході візьмуть участь: - голова правління МГО «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт; - відомий український журналіст, публіцист, медіа-експерт Вахтанг Кіпіані; - керівник проектів Фонду Рината Ахметова «Розвиток України» Дарья Касьянова; - заступник начальника служби у справах неповнолітніх ДОДА Світлана Клачко; - заступник директора Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимир Дзюмак; - головний спеціаліст відділу методичного забезпечення соціальної роботи Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Чагалян; - представники провідних громадських організацій, що працюють в напрямку захисту прав дітей.

Під час заходу відбудеться презентація українського видання посібника для журналістів «Медіа і права дітей», перекладеного і адаптованого експертами МГО «Інтерньюз-Україна» на замовлення ЮНІСЕФ.

До участі запрошуються журналісти, редактори, медіа-експерти, представники влади та громадських організацій.

Контакти:

Акредитація журналістів - у Донецькому прес-клубі за телефонами: 345 17 95, 8050 273 39 85 – Світлана Агаджанян.

Детальнішу інформацію можна отримати у координатора проектів МГО «Інтерньюз-Україна» Ольги Сушицької. Контакти: e-mail: [email protected] тел.: 8 (067) 243 63 55.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.