bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як трансформувати систему захисту прав дітей?
09.09.2009

У рамках Проекту «Посилення ролі громадянського суспільства у захисті прав дітей» у Полтаві, Львові та Миколаєві відбудуться відкриті простори, метою яких є покращення діалогу між громадськими організаціями, представниками влади та громадою щодо розвитку та трансформації системи захисту прав дітей.

11-12 вересня 2009 р., м. Полтава, відкритий простір «Громадянське суспільство і влада: як разом перетворити Полтаву на місто, дружнє до дитини?» .

Місце проведення: Полтавський національний технічний університет, просп. Першотравневий, 24.

15-16 вересня 2009 р., м. Львів, відкритий простір «Захист прав дітей: потенціал невикористаних можливостей».

Місце проведення: Український католицький університет, вул. Хуторівка, 35.

18-19 вересня 2009 р., м. Миколаїв, відкритий простір «Як вирішити проблеми позашкільної зайнятості та бездоглядності дітей Миколаєва?».

Місце проведення: вул. Потьомкінська, 143 а.

ФОРМАТ

Відкритий простір – це процес, який дає можливість різним групам людей та організаціям обговорити питання, які їх насправді цікавлять, а також обмінятися ідеями, переконаннями, думками та накреслити план втілення цих ідей (детальна інформація - www.openspaceworld.org).

Довідково

Відкриті простори проводяться в рамках Проекту Європейського Союзу «Посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав дітей», який здійснюється Ресурсним центром ГУРТ у партнерстві з Молодіжним інноваційним центром «Медіа-М» та Представництвом благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за фінансування Європейської Комісії.

Метою Проекту є посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав уразливих груп дітей, зокрема у забезпеченні права на виховання у сім’ї чи сімейному середовищі.

Контакти

  • Мар’яна Завійська
  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • 8 044 296 10 52

Коментарі

Лілія Дмитренко   5420 днів тому   #  

Сьогодні по "5-му" телеканалу в програмі "Вікно в Європу" був сюжет про відкритий простір «Громадянське суспільство і влада: як разом перетворити Полтаву на місто, дружнє до дитини?», що відбувся 11-12 вересня 2009 р. у м. Полтава. Дивилась інтерв'ю з Мар'яною Завійською, Тетяною Іваніною і Тетяною Черненко. Хороший сюжет, і справа добра.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.