bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інструмент Європейського сусідства та партнерства: яка роль недержавного сектору?
04.09.2009

Міжнародний центр перспективних досліджень запрошує Вас взяти участь в обговоренні на тему “Інструмент Європейського сусідства та партнерства (ІЄСП): яка роль недержавного сектору?”

Захід відбудеться 10 вересня 2009 року з 10:00 до 12:00 у конференц-залі МЦПД за адресою у Києві: вул.. Пимоненка 13А.

Обговорення почнеться з презентації звіту МЦПД про ІЄСП в Україні. Цей звіт є першим загальним оглядом пріоритетів, процесів, фінансування ІЄСП та можливостей для залучення представників недержавного сектору в Україні. Звіт виходить за рамки аналізу ІЄСП /як такого/, маючи на меті проілюструвати залучення представників недержавного сектору і визначити ті стадії, на яких вони повинні, проте досі ще не залучені.

Захід покликаний долучити до обговорення представників Європейської Комісії та інших важливих донорів, урядовців та парламентаріїв, представників недержавного сектору та журналістів. Обговорення проводитиметься українською мовою. На жаль, ми не маємо змоги забезпечити синхронний переклад на англійську.

 

У разі можливості та бажання взяти участь, необхідно підтвердити свою участь до 17:00 години 7 вересня 2009 р. за телефоном (+38044) 484 44 10/01 або електронною поштою: [email protected]. Контактна особа: Анна Карнаух, менеджер з організації публічних заходів.

Контакти

  • Вікторія Гуменюк
  • Керівник програми МЦПД
  • Міжнародний центр перспективних досліджень
  • [email protected]
  • (+38044) 484 44 10/01

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.