bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всесвітній З`їзд Молоді в Житомирі
03.04.2017

З 28 по 30 квітня 2017 року в Житомирі відбудеться щорічний Всесвітній З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі – Світовий Рекорд Доброти.
Запрошуються громадські та молодіжні лідери з усіх куточків України й світу.

Організаторами цього масштабного дійства виступили: Житомирська міська рада, дитяча громадська організація «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», БО «Разом до життя», клуб благодійників «Ангели добрих справ», ГО «Молодь за Єдину Україну» за підтримки Міністерства культури України, Мінсоцполітики України, МЗС України й інших.

За словами головного організатора - Богдана Купчинського, до Житомира цьогоріч мають приїхати понад сотню тисяч людей, аби дізнатися бачення молоді, як можна подолати негативні явища в світі. Для цього обрали 12 тем, які молодь обговорюватиме на практичних тренінгах, лекціях і воркшопах: це протидія торгівлі людьми, протидія абортам, боротьба з ВІЛ/СНІД, туберкульозом, алкоголізмом, наркоманією, протидія збройним конфліктам, протидія біженству, подолання бідності, подолання корупції, подолання нетолерантного ставлення до людей з інвалідністю, подолання терроризму й інші.

На сьогодні представники кількох країн вже зголосилися взяти участь в майбутньому з’їзді. Зокрема, це Естонія, Греція, Латвія, Польща, Німеччина, Бразилія, Йорданія, Канада та Камерун. Представник Камеруну пообіцяв організувати представників й інших африканських країн на заході. Також, участь в проекті візьмуть національні та міжнародні зіркові артисти естради.

Реєстрація триватиме до 15 квітня 2017 року. Організатори забезпечують учасників(ць) проживанням та 2- разовим харчуванням. Проїзд та вечеря не оплачуються, учасник(ця) забезпечує цим себе сам(а). Всі учасник(ці) мають сплатити реєстраційний/організаційний внесок у валюті тієї країни, в якій проживають: 20 доларів, 20 євро або 20 гривень.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.