bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Побудова коаліції та її розвиток: Стратегії виживання і процвітання в ХХІ ст.
21.08.2009

26 серпня 2009 року о 10.00 в готелі «Воздвиженський» (за адресою: м. Київ, вул. Воздвиженська, буд. 60 а-б, 5 пов.) відбудеться Всеукраїнська конференція на тему:

«Побудова коаліції та її розвиток: Стратегії виживання і процвітання в ХХІ ст.».

У рамках Всеукраїнської конференції будуть висвітлені наступні питання:

  • створення та підтримка діяльності коаліції;
  • найкращий досвід та практики успішних коаліцій України;
  • коаліція як ключовий етап розвитку адвокасі кампаній;
  • роль медіа у розвитку та функціонуванні коаліцій;
  • короткотермінові та довготермінові цілі коаліцій;
  • коаліція: чому це важливо, для кого це важливо?;
  • погляд організацій громадянського суспільства, донорів, влади та бізнесу.

У Всеукраїнській конференції візьмуть участь представники мережі правозахисних організацій-партнерів ABA/ROLI і обласних осередків Української студентської спілки.

Доповідачами виступлять представники провідних громадських організацій, успішних коаліцій, організацій з міжнародного розвитку, мас-медіа та органів влади. Всеукраїнська конференція організована Американською асоціацією юристів / Ініціатива з верховенства права (ABA/ROLI) та Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Українська студентська спілка».

Реєстрація для участі у конференції: для цього просимо Вас заповнити  реєстраційну форму і надіслати її до 22 серпня 2009 року включно на е-адресу с[email protected].

Довідково

Американської асоціації юристів / Ініціатива з верховенства права (ABA/ROLI) - проект міжнародної технічної допомоги, що розпочав роботу в Україні в 1992 році. На сьогодні діяльність охоплює такі напрями як правова реформа, боротьба з корупцією, покращення якості юридичної освіти, юридична клінічна освіта, підтримка правозахисних організацій, впровадження навчальних програм для юристів, аналіз законопроектів, протидія торгівлі людьми, реформування системи правоохоронних органів.

Українська студентська спілка — найстаріша всеукраїнська молодіжна громадська організація України, заснована 1989 року. Була однією з організуючих сил „революції на граніті” 1990 року. Покликана захищати законні права та представляти інтереси студентів.

Контакти

  • Тетяна Гостєва
  • Всеукраїнська молодіжна громадська органзація “Українська Студентська Спілка”
  • +38 067 500 73 86
  • +38 044 244 90 95

Коментарі

Іван Богун   5456 днів тому   #  

Красіво. Важко перебороти прагнення розкоші, краси та гламуру видатних українських правозахисників. Довідка для "некиян": вартість чашки кави у готелі, місці проведення конференції, від 30 грн. Щось таки змінилось з часів "революції на граниті" ;)

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5455 днів тому   #  

На конференції навчать "стратегії виживання і процвітання" і всім здібним учасникам кава від 30 грн стане доступною (по кишені). Хай люди гарно відпочинуть - вже ж таки 20 років діяльності.

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5450 днів тому   #  

Не розумію такого ставленя... Рівень конференції оцінюється не вартістю "чашки кави" в місці проведення, а зовсім іншими показниками:-)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5450 днів тому   #  

очевидно, одними оцінюється чашками кави, іншими - рівнем учасників, третіми - бюджетом і результатом. у кожного своя шкала. знаю, бо не одну конференцію організовував. а от щодо правильного позиціонування та завчасного інформування, до цього як правило в організаторів руки не доходять. у принципі, багатьом пересічним громадянам, особливо безробітним, подібні заходи можуть здаватись чимось на зразок "пір під час чуми". і взагалі, коли такі от організації почнуть проводити дистанційні веб конференції - набагато дешевше і ефективніше, чесне слово :)). технології ж дозволяють

  •   Пiдписатися на новi
Іван Богун   5449 днів тому   #  

я не безробітний і не заздрю можливості випити на шару таку дорогу каву. просто місце проведення має відповідати тематиці заходу. у "конференці залі" воздвиженського проходять гламурні вечірки та покази мод для золотої молоді. звичайні студенти та правозахисники трошки інші. чи мова йде про "студентів з пузіком" чи "правозахисників олігархів"?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5449 днів тому   #  

Ми з повагою ставимося до цієї конференції. Але на вулиці криза. І дійсно подібні заходи мені нагадують "пір під час чуми". В нас теж є ГО які арендують приміщення в готелі "Поділля".(за чужі кошти) Я не розумію цього. Це марнотратство. І рівень конференції в таких випадках абсолютно мене не цікавить

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5443 дні тому   #  

Аудіо запис конференції всі зможуть почуту на новому порталі, котрий розроблюється в рамках проекту, що й конференція. Фото звіт ви теж там зможете побачити та порахувати чашки кави;-)
Щодо "пиру під час чуми": Можливо деякі учасники ніколи не відвідували таких закладів, і для них це стало гарним стимулом працювати надалі та поліпшувати рівень проведення заходів. Особисто я вважаю, що створення гарних умов для людей - це не є негативне явище. Завжди потрібно намагатися покращити себе, свою діяльність, ліяльність своєї організації тощо.
А засуджувати захід по місцю проведення та вартості чашки кави найлегше за все(((

  •   Пiдписатися на новi
Іван Богун   5443 дні тому   #  

Тетяно, добре Вас зрозумів: особливо зручно робити "покращення" за чужі гроші, якщо навіть нічого і не покращиться, все одно нє жалко ;) а портал Ви спеціально для конференції розробляєте? він теж очікується гламурним?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5443 дні тому   #  

Тетяно, я захід не засуджувала. Але я маю право на власну думку. Згадаймо Вольтера. Вам раджу подивитись фільм про матір Терезу. Там є такий момент коли вона спитала в когось скільки коштує пляшка води на конференції. А стосовно аудіо запису... Це чудово, що наша дискусія призвела до того, що ми будемо мати нагоду прослухати запис. Як на мене, то краще надішліть матеріали конференції E-mail щоб можна було використати їх та "намагатися покращити себе, свою діяльність, діяльність своєї організації тощо.", а головне хоч щось змінити на краще.

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5443 дні тому   #  

А де у Вінниці знаходиться обласний осередок Української студентської спілки?

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5443 дні тому   #  

Запис ми робили першопочатково й виставлення на веб-ресурс був теж запланованний, так що не лише дана дискусія до цього презвела(((
Я поважаю Вашу особисту думку, проти не приємно, коли намагаєшся зробити краще, але це все одно засуджується. Хоча це людська природа, тому у мене абсолютно немає негативного ставлення.
У Вінниці нашу філію очолює Тетяна Каменщук. Якщо потрібна якась допомога в реалізації цікавих проектів Ви можете звертатися як до неї, так і до мене. Координати мої вказані вище, будемо раді допомогти або співпрацювати

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5443 дні тому   #  

Тетяно, Ви дайте лінк і ми тут викладемо :)

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5443 дні тому   #  

Добре, після розшифрування, обовязково дам)))

  •   Пiдписатися на новi
Іван Богун   5443 дні тому   #  

буду дуже радий побачити новий ПОРТАЛ про..., поки звучить досить загадково, як в Гаррі Поттері :) лінк, лінк, судариня :)

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5442 дні тому   #  

Лише коли все буде готове, тобі й буде лінк. Зараз він у стані наповнення)))) Почекайте пів місяця і все побачите;-)

  •   Пiдписатися на новi
Антон Крилець   5442 дні тому   #  

Чекаємо!

  •   Пiдписатися на новi
Іван Богун   5441 день тому   #  

Танічка, ми вже на "ти"? так може скинеш фото та телефончик і я тобі розповім, при зустрічі, як можна шифруватись/розшифровуватись та робити портали швидше, ніж за "пів місяця" :)

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Гостєва   5439 днів тому   #  

Портал вже створенний, ми чекаємо інформації від інших оргаізацій для його наповнення.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.