bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл на теми соціального захисту та забезпечення
18.08.2009

Впродовж майже року Центр громадської експертизи за підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження» виконував Проект «Новий погляд на систему соціальних прав та соціальних гарантій громадян України».

В межах виконання проекту експерти Центру громадської експертизи досліджували питання, що стосуються як законодавчого регулювання, так і фінансового підґрунтя системи соціального захисту й соціального забезпечення, яка діє сьогодні в Україні. Було проведено аудит більшості діючих пільг, соціальних виплат та соціальних послуг, які фінансуються за рахунок державного бюджету та цільових позабюджетних фондів (державні фонди загальнообов’язкового соціального страхування).

Висновки, пропозиції та рекомендації, підготовлені в межах цього проекту, пропонується обговорити в межах круглого столу «Система соціального захисту та соціального забезпечення в Україні. Реальний стан. Парадокси розвитку. Перспективи реформування», організованого Центром громадської експертизи за підтримки Журналу «Експерт Україна».

До участі в роботі Круглого столу запрошені: представники Міністерства праці та соціальної політики України, проектів міжнародної технічної допомоги та міжнародних організацій, експерти українських аналітичних центрів та інших неурядових організацій, незалежні експерти, засоби масової інформації.

Для обговорення на Круглому столі винесенні такі питання:

  • проблеми та основні напрями вдосконалення чинного законодавства щодо соціальних прав і гарантій громадян;
  • диспропорції та основні напрями вдосконалення діючої системи пільг, соціальних виплат і соціальних послуг.
  • проблеми та основні напрями вдосконалення фінансування діючої системи пільг, соціальних виплат і соціальних послуг.

Мета заходу – підняти на якісно новий рівень суспільну дискусію щодо проблем функціонування системи соціального захисту та забезпечення, яка сьогодні діє в Україні, створити передумови для пошуку оптимальних шляхів здійснення її системної реформи у взаємодії з державними органами влади, українськими аналітичними центрами, незалежними експертами та всіма, кого зацікавлять зазначені питання.

Круглий стіл почне свою роботу 27 серпня 2009 р. об 11:00 в конференц-залі БЦ «Кубік» (м. Київ, вул. Шолуденко 3, 6 поверх).
Триває реєстрація учасників Круглого столу!

Бажаючих взяти участь в обговоренні просимо надіслати запит про реєстрацію у якості учасника круглого столу не пізніше 16.00 24 серпня 2009 року. В запиті слід зазначити прізвище та ім'я потенційного учасника, місце роботи та посаду, подати інформацію про досвід роботи за вказаною темою/обізнаність із темою, контактні дані.

Кількість учасників обмежена! До участі в круглому столі буде запрошено лише тих учасників, які отримають підтвердження про реєстрацію.
Для реєстрації звертайтеся:
Журнал «Експерт Україна»
Менеджер проектів відділу конференцій – Ірина Латишева
Тел.: 8 (044) 391-52-60
Ел. пошта: [email protected]

За додатковою інформацією звертайтеся:
Центр громадської експертизи
Директор проекту – Любомир Чорній
Тел.: 8 (093) 246-02-46
Ел. пошта: [email protected]
* * *
Центр громадської експертизи – незалежний аналітичний центр, діяльність якого спрямована на інформаційну, аналітичну та експертну підтримку здійснення системних змін як у публічному, так і в приватному секторах України.
Діяльність Центру ґрунтується на об’єднанні знань, кваліфікації і досвіду членів організації, які є експертами у різних сферах: економіка, інвестиційна та регіональна політика, державне управління, соціологія, право та регуляторна політика, державні фінанси, бюджетна та соціальна політика тощо.

Журнал «Експерт Україна» – це якісна і своєчасна аналітична інформація, необхідна для успішного ведення бізнесу, це регулярні огляди різних напрямів вітчизняного бізнесу: спеціальні огляди за галузями промисловості; економічні огляди регіонів України; економічні прогнози; економіка і фінанси – в контексті українського і міжнародного бізнесу, індикатори фінансового ринку України і світового фінансового ринку; огляди ринків товарів і послуг; рейтинги найбільших українських компаній та багато іншого.

Контакти

  • Любомир Чорній
  • директор проекту
  • Центр громадської експертизи
  • [email protected]
  • 8(093) 246-02-46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.