bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зупинимо туберкульоз!
03.10.2008

9 жовтня 2008 року в рамках національних спеціальних проектів Проекту «Зупинимо туберкульоз» Фонду "Розвиток України" відбудеться друге засідання законодавчої групи з туберкульозу, створеної з ініціативи Фонду в партнерстві з Комітетом МОЗ із питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу й іншим соціально небезпечним хворобам.

На засіданні групи планується презентувати новий законопроект «Про боротьбу із захворюванням туберкульозу», ініційований Фондом і розроблений консультантом Фонду Володимиром Рудим у партнерстві із провідними національними експертами з питань туберкульозу. 

На зустріч будуть запрошені фтизіатри з багатьох регіонів України, представники різних міністерств і відомств, які можуть допомогти у вирішенні проблеми туберкульозу в Україні. У всіх учасників зустрічі буде можливість надати свої рекомендації для доробки нового законопроекту, що й у цій редакції є досить компромісним документом за рядом складних питань, таких як примусове лікування або обов'язкова госпіталізація. При розробці нового законопроекту брався до уваги досвід інших країн, таких як Польща й Словаччина, яким удалося взяти під контроль епідемію туберкульозу в цих країнах, а також особливості розвитку епідемії в Україні.

Місце проведення засідання: готель «Козацький», вул. Михайлівська 1/3
Час: 10:00 ранку

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.