bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інноваційна політика на регіональному рівні
02.10.2008

9-10 жовтня в м. Рівне відбудеться всеукраїнська конференція з питань підтримки інноваційної діяльності на регіональному рівні.

Всеукраїнська конференція „Формування регіональної інноваційної системи та практичні аспекти впровадження енергозберігаючих та екологічних технологій” проходить з метою узагальнення основних підходів щодо реалізації інноваційної політики на регіональному рівні, обмін досвідом щодо впровадження енергозберігаючих та екологічних технологій в різних регіонах України, обговорення пропозицій щодо формування регіональних інноваційних систем та вдосконалення їх діяльності.

Захід відбувається за ініціативою Української Асоціації маркетингу, Головного управління економіки та інвестиційної політики Рівненської обласної державної адміністрації.

Проведення конференції стало можливим завдяки фінансовій підтримці та організаційного сприяння представництва в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Економічне зростання та зниження соціальної напруги в суспільстві, на думку пана Посла, є запорукою безпеки та ефективної інтеграції України у світовий простір.

Захід має на меті підсумувати трирічний досвід створення та функціонування у Рівненській області інноваційного кластеру „Впровадження», діяльність якого була спрямована на досягнення результату за наступними напрямками : дослідження різних аспектів інноваційної діяльності, розробка рекомендацій для органів державної влади, формулювання та апробація методик та моделей сприяння інноваційній діяльності, надання консультацій суб’єктам підприємницької діяльності у галузі маркетингу, бізнес-планування та інвестиційного менеджменту.

Важливим результатом діяльності кластеру протягом 2006-2008 років стало формування механізму прямого фінансування інноваційної та наукової діяльності з обласного бюджету. У 2008 році було створено координаційну раду з питань науково-технічного розвитку, яка функціонує при Рівненській облдержадміністрації.

Протягом 2008 року координаційна рада розглянула ряд конкурсних заявок на фінансування наукових розробок, вісім з яких стали переможцями конкурсу і отримали фінансування з обласного бюджету на загальну суму 295 тис. грн.

Контакти

  • Олександр Гладунов
  • Українська Асоціація маркетингу
  • [email protected]
  • + 380 362 26 27 38

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.