bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «На порозі самостійного життя: підтримка молоді, яка виходить з-під опіки» (Київ)
21.09.2016

29-30 вересня 2016 року Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка України» запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичної конференції: «На порозі самостійного життя: підтримка молоді, яка виходить з-під опіки».

Ми присвячуємо 2 дні для того, щоб поділитися досвідом роботи з молоддю, яка готується до самостійного життя, з усіма бажаючими. Досвід, накопичений в всьому світі, перевірений роками та адаптований для українського сьогодення. Під час науково-практичної конференції ми презентуємо вам кращі методики роботи з молоддю. На вас чекають практичні майстер-класи, на яких кращі спікери з України, Росії, Польщі, Грузії та Фінляндії поділяться знаннями та практичними навичками щодо підготовки молоді.

На третій день на вас чекає демонстрація успішного кейсу роботи молодіжної програми – урочисте відкриття майстерні для підлітків в м. Бровари. Приєднуйтесь до нас, отримуйте знання та досвід, а також розділіть радість молодих людей, якими опікується Міжнародна благодійна організація «СОС Дитячі Містечка».

Адреса: готель Братислава (м. Київ, вул. Андрія Малишко 1, ст.м. Дарниця)

Дізнатись більше інформації про конференцію, а також зареєструватись як учасник можна на сайті конференції (Увага: Реєстрація проводиться виключно за допомогою онлайн-форми на сайті конференції!)

Контактна особа: Вікторія Жеромська

Акредитація представників ЗМІ за телефоном ‎+38 066 906 31 17 або e-mail [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.