bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Миколаївцям — ефективний бюджет!»
11.03.2016

Відповідь на ці та інші питання запрошуємо обговорити представників громадськості, малого/середнього бізнесу фракцій місцевих організацій політичних партій миколаївського міського голову ЗМІ за круглим столом, що відбудеться 18 березня 2016 р. з 11-00 -13-00 у конференц-залі бізнес центру Олександрівський (вул. Нікольська буд. 25, м. Миколаїв» ). Початок реєстраціїучасників круглого столу о 10-45. 

Програма круглого столу

Миколаївській міській голова, представники більшості фракцій місцевих організацій політичних партій у жовтні-листопаді підписали «Угоди про співпрацю та публічну відповідальність»  frgn.mk.ua/?p=7784 -  з «Фондом розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) - координатором миколаївського «Партнерства за прозорі місцеві бюджети». Настав час підвести перші результати на шляху до прозорого та ефективного місцевого самоврядування та уточнити подальші спільні кроки у сфері прозорого та ефективного місцевого бюджету.

Також буде презентовано новий конкурс грантів ФРММ при підтримці NED на тему: «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів Миколаївщини – 2016 р.» та набор на навчання з складання заявок на конкурс. Детальніше - за посиланням: frgn.mk.ua/?p=8036

Експерт та Модератор — Тетяна Золотухіна, керівник миколаївської громадської приймальні Українського Гельсінського фонду прав людини (УГСПЛ), експерт ФРММ,

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 17-00 17.03.2016 р.  за адресою:E-mail: [email protected], тел/факс (0512) 47-38-79.

Круглий стіл проходить в рамках проекту «За добропорядний, прозорий бюджет у м. Миколаєві!». Проект реалізується «Фондом розвитку г Миколаєва» і газетою «Вечірній Миколаїв» в рамках ініціативи «Громадянське суспільство і медіа — за прозорі місцеві бюджети». Ініціатива підтримана Одеської ОО ВГО «Комітет виборців України», Фондом «Відкрите суспільство» — координатора та методиста партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» За кошти Євросоюзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Контакти

  • ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»
  • [email protected]
  • тел/факс (0512) 47-38-79
  • http://frgn.mk.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.