bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Механізми співпраці неурядових організацій та місцевих влад» (Мелітополь)
09.03.2016

Актуальні виклики, що постають перед місцевими громадами, вимагають кооперації зусиль та взаємодії між представницькими та виконавчими органами місцевого самоврядування з одного боку та громадським сектором з іншого. Налагодження такої співпраці передбачає вихід за вже звичний формат критики та критиканства місцевої влади. Мобілізація та скерування соціального потенціалу громад на вирішення актуальних питань потребує нових форм взаємодії, що базуються на взаємній довірі та відповідальності.

Запрошуємо Вас для обговорення існуючих форм співпраці  та визначення проблем, ризиків, перешкод, що виникають у такій співпраці на круглий стіл  «Механізми співпраці неурядових організацій та місцевих влад», що проводиться 10 березня 2016 року в місті Мелітополі Запорізької області. Під час події передбачені презентація «Громадські мережеві об’єднання, як механізми ефективної взаємодії» від Віталія Загайного, Центр громадянських ініціатив-ЦеГрІн, Львів, презентація «Внесок міжнародних фондів у розвиток громадянського суспільства в Україні на прикладі представництва фонду Науманна», від Максима Колєснікова, представництво фонду Фрідріха Науманна в Україні, Київ та презентація «Розвиток території: розробка та впровадження плану стратегічного розвитку громад», від Олексія Фокарді і Андрія Лося «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність», Мелітополь.

Організатори події: ГО «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність», місто Мелітополь та Центр громадянських ініціатив, місто Львів спільно з представництвом фонду Фрідріха Науманна  в Україні.

Місце проведення: Запорізька область, місто Мелітополь, вул. Леніна, 20, Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Богдана Хмельницького, головний корпус, 3 поверх, аудиторія 57.

Контакти

  • ГО «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність»
  • [email protected]
  • +38(098) 237-25-16

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.