bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Масштабна молодіжна конференція StudCamp в Одесі
03.03.2016

9-10 квітня в стінах Impact Hub Odessa відбудеться масштабна молодіжна конференція StudCamp. 

StudCamp - це молодіжна конференція в форматі баркемп (неформальні відкриті зустрічі для обміну досвідом та ідеями), мета якої – продемонструвати учасникам всі доступні для них можливості, а також поділитися інструментами і методами самореалізації та саморозвитку студентів у сучасному світі. StudCamp - це школа проактивної молоді. Організатори конференції – об’єднання молодіжних організацій «YouthMatters». 

StudCamp2016

Відмінною рисою StudCamp 2016 стане третій потік лекцій. Як створювати свої проекти, розкажуть люди, які зуміли втілити їх в реальність. Способами досягнення мети поділяться і випускники StudCamp 2015. 

Довідка. У березні минулого року StudCamp зібрав 400 одеситів, з яких понад двісті осіб поповнили ряди активістів молодіжних організацій. Багато з них вже працюють над власними проектами. 

Конференція стала епіцентром молодіжної активності і зібрала масу позитивних відгуків. Особливою популярністю на конференції користувалися топ-спікери Дмитро Шоломко (директор Google Україна) і Валерій Пекар (професор Києво-Могилянської бізнес-школи). StudCamp – це завжди дружня атмосфера, приємні знайомства і лідери, що мотивують.

Посилання в соціальних мережах:

https://vk.com/studcamp2016

https://www.facebook.com/events/1699662073635113/

Контакти

  • StudCamp 2016
  • Ольга
  • 063-673-90-46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.