bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчатись за кордоном - це реально
30.09.2008

11 жовтня, на честь другої річниці з запуску інформаційного проекту UNISTUDY відбудеться (не)круглий стіл на тему «Навчання за кордоном – це реально!».

(Не)круглий стіл збере людей, які переконалися на власному досвіді, що провести семестр в закордонному університет або з’їздити безкоштовно на семінар/літню школу/по обміну – це не щось фантастичне, а цілком реальна можливість.

Гості розкажуть, у яких проектах вони брали участь, як відбувався процес пошуку інформації, подачі аплікаційних форм та поділяться враженнями про відвідані програми.

Назва (не)круглий стіл є невипадковою, вона підкреслює неформальність заходу, аби спілкування пройшло в ненапруженій атмосфері. Також  учасники не обмежені  якимось «статусами» – кожен може бути одночасно «слухачем» та «експертом».

Крім живого спілкування за чаєм/пивом/соком/квасом відбудуться презентації організацій, які пропонують своїм членам участь у міжнародних програмах: European Youth Parliament-Ukraine, AEGEE, AIESEC. Потім буде нагода поставити питання.

Також заплановано презентацію можливостей отримання MBA-освіти за кордоном. Інформацією поділяться представники компанії MBA-Strategy.

Час та місце проведення: субота,14:00;
G-Club компанії GlobalLogic (вул. Боженка, 86-Д, – біля ст. м. «Палац Україна»)

Вхід на зустріч вільний, але за попередньою реєстрацією. Для участі треба заповнити невеличку анкету  та надіслати її на адресу [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.