bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Конгрес «Промоція літератури в Україні», Київ
28.01.2016

20-21 лютого 2016 року в Києві відбудеться ІІ Конгрес «Промоція літератури в Україні», організатором котрого виступив ГО «Ukrainian Literary Center».

Мета цьогорічного Конгресу – налагодити діалог між учасниками професійної спільноти, обмінятись досвідом та знайти відповіді на проблемні питання у сфері менеджменту і промоції літератури.

Серед спікерів події – головна редакторка «УП.Культура» й експертка Платформи стратегічних ініціатив Культура-2025 Катерина Ботанова, народна депутатка, перша заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Ірина Подоляк, кураторка міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» Ольга Жук, президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, письменник і журналіст Андрій Курков, координаторка Програми ЄС та Східного партнерства «Культура і креативність» в Україні Наталія Шостак та інші.

До участі у Конгресі запрошуються представники культурних організацій, ініціативних груп, бібліотек, видавництв, автори, культурні активісти, літературні менеджери з різних міст, що мають досвід реалізації літературних проектів. Реєстрація триватиме до 10 лютого 2016 року. Форма реєстрації: http://goo.gl/forms/eZEZAHeSP9

Подробиці й Програма Конгресу міститься у додатку до листа та за посиланням http://litcentr.in.ua/news/2016-02-20-3875

Контакти

  • ГО «Ukrainian Literary Center»
  • [email protected]
  • http://litcentr.in.ua/news/2016-02-20-3875
  •  https://www.facebook.com/litcentr.in.ua?_rdr=p

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.