bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Суспільствознавче просвітництво в Україні: теперішнє та майбутнє»
26.01.2016

Інформація про соціологію для несоціологів: якою вона є та має бути? Популярна інформація про суспільствознавчі дослідження: що, як, навіщо? Базові соціологічні та суспільствознавчі курси в Україні: потреби змін?

Якщо вам цікаві ці питання, запрошуємо всіх небайдужих приєднатися 28 січня о 18.30 до круглого столу «Суспільствознавче просвітництво в Україні: теперішнє та майбутнє”, що проходитиме в Центрі польських та європейських студій Києво-Могилянської академії за адерсою вул. Волоська,10 (докладніша інформація у вкладенні). 

Зацікавлені учасники дискусії - представники громадських організацій та громадських ініціатив, викладачі суспільствознавчих дисциплін, журналісти - зможуть отримати в подарунок друкований примірник книги Олени Богдан «Що варто знати про соціологію та соціальні дослідження? Посібник-довідник для громадських активістів та всіх зацікавлених» (консультант-рецензент Володимир Паніотто; видавництво «Дух і Літера», 2015), електронна версія якої вільно доступна онлайн за посиланням.

Час: 28 січня о 18.30

Місце: Центр польських та європейських студій Києво-Могилянської академії (вул. Волоська,10)

Контакти

  • Дух і Літера
  • Аліса Андрєєва
  • (050) 392-37-82
  • http://on.fb.me/1lNzvMS

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.