bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Я та мої ініціативи для забезпечення чистоти міста Черкаси
19.06.2009

Регіональна непідприємницька громадська організація «Центр соціального партнерства» запрошує всіх небайдужих до вирішення проблем у місті Черкаси до участі у конференції «Я та мої ініціативи для забезпечення чистоти міста»!
 
Конференція буде проходити у форматі Відкритого простору - 25 – 26 червня 2009 року у готелі «Україна» за адресою м. Черкаси, вул. Лісна, 1.
Захід реалізується в рамках проекту ЄС «Сприяння Європейським стандартам в Українському медійному середовищі» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Ради Європи.
 
Дана конференція є продовженням робочої зустрічі представників засобів масової інформації міста Черкаси, що проходила 26 лютого цього року і на якій було визначено забрудненість міста як одну з пріорітетних проблем міста, що може бути вирішена шляхом діалогу та співпраці трьох секторів суспільства (ЗМІ, Влади та Громадських організацій).
 
Протягом конференції буде визначено та розроблено реальні кроки для підвищення чистоти нашого міста та шляхи подолання подальшої забрудненості. Учасники мають в процесі діалогу визначити власну роль в реалізації проекту, розробити плани ініціатив та визначити учасників робочих груп.
 
Очікуеться, що проект допоможе підвищити якісний рівень співпраці ЗМІ, Влади та Громадських організацій, та надасть практичний досвід у спільному вирішенні важливих проблем Черкаської громади.
 
Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, просимо Вас зареєструватися за тел. 8 0472 32 86 99 або надіслати повідомлення на електронну пошту ([email protected]), вказавши - ім’я, прізвище, Вашу посаду та організацію, що ви представляєте і контактний телефон.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    5510 днів тому   #  

а ось що роблять з сміттям у Африці далекій http://smaylik.ru/files/109/image.jpg

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.