bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Участь громадськості в бюджетному процесі у сфері охорони здоров’я на обласному рівні»
07.12.2015

24  грудня 2015 р. у м. Львові  відбудеться круглий стіл «Участь громадськості в бюджетному процесі у сфері охорони здоров’я на обласному рівні». Початок заходу: 11.00, готель «Rius», вул. Гнатюка, 12А

До участі у заході запрошуються представники громадськості, медіа, органів державної влади, закладів медицини, депутатського корпусу Львівщини, які дотичні чи зацікавлені в долученні до бюджетного процесу у сфері охорони здоров’я.

ГО «Центр громадської адвокатури» ініціював проведення громадської експертизи  діяльності органів державної влади щодо залучення громадськості до бюджетного процесу у сфері охорони здоров’я. Відповідні рекомендації будуть надіслані для врахування  у діяльності адміністрації на підставі Постанови КМУ від 05.11. 2008 р. № 976 «Про затвердження Порядку сприяння  проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади».

Для участі просимо зареєструватись за контактами: [email protected]або 0969752585, 0992750240 із вказівкою прізвища, імені, організації та контактів.

Витрати на проїзд для представників Львівщини відшкодовують організатори.

Захід проводиться ГО «Центр громадської адвокатури» у партнерстві із Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЛОДАу рамках проекту «Посилення голосу громадськості та участі у плануванні та використанні бюджетних коштів у сфері охорони здоров’я на місцевому рівні».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.