bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Енергетичний форум у місті Тлумачі, Івано-Франківська область
01.12.2015

10 грудня 2015 року у місті Тлумач Івано-Франківської області відбудеться підсумковий захід - Енергетичний форум: «Впровадження рішень, що використовують відновлювальні джерела енергії для підвищення енергоефективності» в межах проекту «Впровадження рішень з використанням поновлювальних джерел енергії і покращення енергоефективності в  Тлумацькому районі», який співфінансується Міністерством закордонних справ Респіблікі Польщі.

Мета форуму: обмін досвідом щодо ефективності впровадження рішень з використанням відновлюваних джерел енергії в Україні та Польщі, налагодження спільної співпраці між українськими та польськими експертами з енергозбереження, презентація енергетичного профілю Тлумацького регіону.

Учасники форуму: працівники адміністрації  Тлумацького району, викладачі, представники Ефективно Енергетичних Міст України, представники місцевих ЗМІ, делегація експертів із енергозбереження з Республіки Польщі.

До участі у форумі запрошуються експерти із енергозбереження та відновлюваних джерел енергії, представники місцевих органів влади, громадських організацій, наукових інституцій та засобів масової інформації.

Якщо Ви бажаєте виступити на Енергетичному форумі просимо Вас надіслати тему виступу до 04.12.2015 р. на електронну адресу: [email protected],  (Костюк Наталія, м.т. +38-095-034-8482).

Координатором даного проекту є Асоціація інновацій та трансферу технологій «Горизонти» (м.Жешув, Польща). Партнерами проекту виступають Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, ГО «Агенція європейський інновацій» (м.Львів) та Тлумацька районна державна адмінстрація.

Детальніше про проект та його результати можна дізнатися із сайту проекту: http://pp-tlumach.if.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.