bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Як залучити молодь до виборів?»
11.11.2015

13 листопада 2015 року, з 15.00 до 16.30, в Impact Hub Odessa (зал Берклі) за адресою м. Одеса, вул. Грецька, 1а, відбудеться круглий стіл на тему: «Як залучити молодь до виборів?» 

Круглий стіл проводиться Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України», спільно з Impact Hub Odessa, за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Метою заходу є обговорення проблем виборчої активності і свідомості молоді в ході місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, а також напрацювання рекомендацій для підвищення виборчої та політичної культури молоді в подальшому.

Програма круглого столу:

1. Презентація та обговорення результатів ініціативи Одеської обласної організації Комітету виборців України «Молодь проти гречки». Нагородження переможців конкурсів «Чому я йду голосувати» і «Кращий гречкосій».

2. Обговорення ефективних механізмів підвищення виборчої культури молоді. Які методи активізації молоді працюють і дають результат, а з якими необхідно прощатися назавжди?

3. Обговорення можливостей протидії підкупу студентів і використання адміністративного ресурсу в навчальних закладах. Які уроки в цій сфері дали місцеві вибори 25 жовтня 2015 року?

4. Які подальші кампанії активізації молоді можуть мати успіх і результативність і що для цього потрібно робити у міжвиборчий період?

Участь в обговоренні візьмуть молодіжні лідери, експерти, громадські діячі, журналісти, представники сфери освіти. На початку заходу для представників ЗМІ буде проведена прес-конференція.

Запрошуються всі зацікавлені ЗМІ. 

Ініціатива “Молодь VS “виборча гречка” реалізується Одеською обласною організацією ВГО “Комітет виборців України”. Ініціатива має на меті підвищення активності, свідомості і виборчої культури молодих виборців та посилення їх впливу на проведення чесних демократичних місцевих виборів 2015 року та подальші громадсько-політичні події в країні.

Контакти

  • Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України»
  • [email protected]
  • (048) 716-40-18
  • (048) 716-46-83
  • http://izbirkom.org.ua/
  • 65091 м. Одеса вул. Садиковська 25
  • Поштова адреса: 65023 м. Одеса а/с 209

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.