bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар з питань створення гарячої лінії допомоги дітям в Україні
12.06.2009

Дати: 17–18 червня 2009 року

Місце: Ялта, Крим (Україна)

Опис: Спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи з посилення та захисту прав жінок та дітей в Україні проведе навчальний семінар для обговорення створення гарячої лінії допомоги дітям в Україні.

Учасники 3-го всесвітнього конгресу проти сексуальної експлуатації дітей та підлітків, що пройшов у Ріо-де-Жанейро у листопаді 2008 року, визнали гарячі лінії допомоги дітям головним засобом захисту дітей.

Навчальний семінар з питань створення гарячих ліній допомоги дітям в Україні стане нагодою для діячів на місцях та політиків обмінятися й оцінити український досвід у цій сфері. Метою семінару є створення механізму захисту дітей і їхніх прав від зловживань та торгівлі за допомогою ефективних гарячих ліній. Проект з посилення та захисту прав жінок та дітей в Україні співпрацює з Child Helpline International (CHI). Будуть представлені приклади чинного законодавства та практики в Європі у рамках рекомендацій ЕСС (Electronic Communication Committee). Проект займається створенням сприятливих умов для інтеграції України у мережу CHI. Також будуть надані пропозиції щодо пошуку та майбутнього співробітництва у цій галузі.

Близько 60 учасників представлятимуть державні соціальні служби, регіональні соціальні служби, телефонних операторів, Міністерство сім’ї, молоді та спорту, Міністерство юстиції, Міністерство освіти та НУО. Будуть присутніми міжнародні експерти та юристи.

Захід відкритий для преси.

Контакт для реєстрації : Tetyana Kulykovska, tel. +380 44 498 12 03, [email protected]

 Для більш докладної інформації: www.coe.int/tres.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.