bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візит до України Головнокомандуючого Прикордонної варти Польщі
10.06.2009

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні запрошує журналістів на прес-конференцію з нагоди візиту до України Головнокомандуючого Прикордонної варти Польщі пана Лєшека Еляса, яка відбудеться в четвер, 18 червня о 9:30 годині в приміщенні Представництва за адресою вул. Михайлівська, 8 (4-й поверх, конференц-зала).

Акредитація проводиться до 17 червня до 17:00 години включно за телефоном (044) 568 50 15, 8 (050) 904 22 61 або ж за електронною адресою [email protected]. Контактна особа – Світлана Слабінська.

На прес-конференції Головнокомандуючий Прикордонної варти Польщі пан Лєшек Еляс, Голова Представництва МОМ в Україні Джефрі Лабовіц, представники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) та Міністерства внутрішніх справ (МВС) України оголосять результати трьохсторонньої співпраці між Прикордонною вартою Польщі, Державною прикордонною службою України та Представництвом МОМ в Україні щодо здійснення шести довгострокових проектів міжнародної технічної допомоги.

Починаючи з 2006 року, Прикордонна варта Польщі тісно співпрацює з Державною прикордонною службою України, надаючи останній допомогу у виконанні завдань Стратегії розвитку ДПСУ до 2015 року. Допомога полягає в реформуванні Служби в правоохоронний орган європейського зразка (який відповідає вимогам Шенгенської угоди), наближення системи управління кадрами ДПСУ до європейських стандартів.

Засновуючись на добрих відносинах з Урядом України, Прикордонна варта Польщі почала ділитись досвідом та закладати підґрунтя для сумісної роботи з МВС України, зокрема, надаватиме МВС України консультативну допомогу із впровадження європейських стандартів в управління пунктами тимчасового перебування мігрантів.

Коротка біографія пана Лєшека Еляса.
Закінчив університет у Гданську. Протягом 1984 – 1991 рр. працював науковцем на кафедрі управління та права Гданського університету. В 1996 р. Склав іспит і отримав сертифікат судді. Протягом 1991 – 2000 рр. працював у Службі Безпеки Польщі спочатку в Гданську, згодом у Варшаві. З 1997 року – начальник управління розслідувань Служби Безпеки Польщі. 2000-2002 рр. – займав посаду директора Бюро розслідувань Адміністрації Прикордонної варти Польщі. Пізніше працював у секторі телекомунікацій та захисті інформації.

Головнокомандуючий Прикордонної варти Польщі нагороджений Срібним Хрестом за заслуги, срібною Медаллю «За заслуги в сфері державного захисту» та золотою Медаллю «За заслуги перед Прикордонною вартою Польщі». Автор численних праць на юридичну тематику в фахових виданнях.

Факти про МОМ:

Міжнародна організації з міграції спрямовує свої зусилля на впровадження заходів, заснованих на принципах гуманності та поваги до прав мігрантів, у сприянні та регулюванні міграційними процесами, а також у протидії торгівлі людьми.

МОМ була заснована в 1951 році. Сьогодні до її складу входить 122 країни-члена та 18 країн із статусом спостерігачів. МОМ має більш ніж 280 представництв у світі. Представництво МОМ в Україні розпочало свою діяльність у 1996 році. В 2002 році Парламент України ратифікував угоду про членство України в Міжнародній організації з міграції.

Детальнішу інформацію про діяльність Представництва МОМ в Україні можна знайти на офіційному веб-сайті.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.