bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційний день: підтримка ЄС — Україні
26.09.2008

Захід відбудеться у приміщенні економічного факультету Ужгородського національного університету. В часі заходу ужгородці ознайомляться з виставкою діяльністю спільних проектів, що втілюються різноманітними державними та недержавними організаціями Закарпаття в партнерстві з Європейським Союзом у сферах розвитку транскордонних економічних стосунків, гуманітарних взаємовідносин, охорони здоров’я та довкілля тощо.

В програмі “Інформаційного Дня”:
- урочисте відкриття (за участю перших осіб Представництва Єврокомісії в Україні, послів та консулів держав – членів ЄС, а також керівництва облдержадміністрації, міськради, представників депутатського корпусу та організованої громадськості);
- прес-конференція для закарпатських, всеукраїнських та міжнародних ЗМІ;
- презентація кожного проекту-учасника;
- організоване відвідування виставки-ярмарки проектів мешканцями Закарпаття, студентами та школярами-випускниками Ужгороду;
- концерт фольклорних колективів Закарпаття.

Початок / відкриття “Інформаційного дня” – о 10.30, 1 жовтня 2008 р., у Великій залі економічного факультету УжНУ (Народна площа, 3).
Прес-конференція для закарпатських, всеукраїнських та міжнародних ЗМІ розпочнеться о 11.00 у конференц-залі економічного факультету.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.