bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неформальна конференція громадських активістів GetUp Camp 2015 в Сумах
22.09.2015

Нагадуємо, що Неформальна конференція громадський активістів GetUp Camp 2015 відбудеться 3-4 жовтня 2015 року в Сумах. Це перший подібний захід у нашому місті, що проводитиметься за технологією баркемпу. Чекаємо учасників і спікерів з усієї України! 

Не зволікай, часу залишається все менше! Ти гарантовано отримаєш цікавий досвід, познайомишся з цікавими людьми, матимеш можливість випробувати себе як лектора, отримаєш навички організації цікавих та корисних заходів.

ВАЖЛИВО: також кожен з учасників матиме можливість на конкурсній основі отримати 5000 грн. для реалізації соціальної ідеї. Сам конкурс відбуватиметься безпосередньо на заході. Для участі в ньому вам необхідно бути учасником GetUp Camp 2015, мати гарну ініціативу, презентувати її на заході. Буде дуже добре, якщо ви знайдете на GetUpCamp партнерів і спробуєте спільно реалізувати проект. Це дасть вам можливіть зробити заплановане навіть, якщо ви не виграєте конкурс, але ви вже матимете гарну ідею і партнерів.

Вже відомі перші очікувані спікери:

Юрій Степанець (м.Вінниця, ГО “Наше Поділля”), котрий розповість вам про те, як через екологію навчити школярів працювати з грошима (проект “Зелена школа”).

Ігор Тихолаз (м.Київ) - головний редактор газети “КНК Медіа”, та громдаський активіст. Розповість про народний контроль та інші інструменти впливу на владу.

ОксанаМальченко (м.Суми, Центр Європейських Ініціатив) поділиться досвідом організації Живої бібліотеки. Жива бібліотека це звичайна бібліотека, але книжки в ній - живі люди. Метою бібліотеки є руйнування соціальних стереотипів через живе спілкування.

Марія Шепетун (м.Фастів) - національний координатор по роботі з волонтерами найбільшої в Україні екологічної організації Let’s do it Ukraine.

Robin Devos (м. Гент, Бельгія, волонтер Центру Європейськіх Ініціатив) -  ініціатор проведення SumyEnergyFest в Сумах. Це  Фестиваль про розвиток міста. Уже декілька років поспіль Робін зі своїми друзями проводить подібний захід вдома. Нині триденний фестиваль Copacobana користується великою популярністю серед жителів Гента, сприяючи об’єднанню громади, він вирішив запропонувати такий захід і нам.

Олександр Санченко (м.Київ, м.Суми, СтудМіс України) - розповість про особливості організації конкурсу СтудМіс України.

Влад Леготкін (м.Київ, Прес-секретар ВКонтакті, Україна) - познайомить з роботою ВК, розповість цікаві факти.

Інна Пилипенко (м.Суми, Координатор проекту “КУЛЬБАБА”) - розповість про неординарний та цікавий фестиваль психології та творчості “КУЛЬБАБА”.

Шоб стати учасником GetUp Camp ви маєте заповнити анкету (http://goo.gl/forms/Wff5p9pejd) та оплатити невеликий внесок в розмірі 20 грн. (збиратиметься при вході), що буде використаний на проведення заходу і його подальший розвиток.

Організатори: Сумський Обласний Комітет Молодіжних Організацій (http://molod.sumy.ua)  за фінансової підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Генеральний партнер:Українська академія банківської справи

Партнери: Центр Соціально-економічних досліджень та академічної мобільності (УАБС), ГО Рада молодих вчених, ГО “Студентське братство Сумщини”

Детальніше про захід ви можете прочитати тут: http://goo.gl/cEd26s

З додатковими питаннями можна звертатись за адресою: [email protected], або за телефонами: +38 095 7312988 - Наталка Дєнісова, +38 099 2886012 - Володимир Дєнісов.

Слідкувати за новинами заходу, за змінами в програмі, обирати тематики блоків та спікерів ви зможете в групах VK та FB (див. контакти).

Місце проведення: Коворкінг Української Академії Банківської Справи (УАБС) (м.Суми, вул. Покровська 9/1).

Контакти

  • Сумський Обласний Комітет Молодіжних Організацій
  • [email protected]
  • http://molod.sumy.ua/
  • https://www.fb.com/events/1520777491545657/ та https://vk.com/getupcamp

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.