bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неформальна конференція громадських активістів GetUp Camp 2015 в Сумах
08.09.2015

Сумський Обласний Комітет Молодіжних Організацій (http://molod.sumy.ua)  за фінансової підтримки National Endowment for Democracy (NED) організовує неформальну конференцію громадських активістів GetUp Camp 2015, яка відбудеться в Сумах 3-4 жовтня 2015 року. 

Що таке BarCamp? BarCamp – неформальні, демократичні, відкриті інтерактивні зустрічі людей, метою яких є інтеграція середовища, обмін досвідом, ідеями а також добрий відпочинок. Назва «баркемп» походить від події, яку організовував знаменитий Тім О’Рейлі для своїх знайомих, — foobar.

Перший баркемп у світі пройшов у Пало Альто, Каліфорнія 19-21 серпня 2005 року в офісі компанії Socialtext. Його було організовано менш, ніж за тиждень від концепції до події, яку відвідало 200 учасників. З того часу баркемпи відбуваються більш ніж у 350 містах в усьому світі. Перший баркемп в Україні відбувся у жовтні 2007 року і був присвячений блоґам та новим медіа, звідки й назва Блоґкемп.

Що таке GetUp Camp? Це перший в Сумах баркемп створений для громадських активістів самими ж громадськими активістами. Ми запрошуємо всіх поділитись досвідом, історіями успіху і, що найголовніше, технологіями досягнення цього успіху.Баркемп будується на ініціативі гостей, програму баркемпу формують самі учасники. Не потрібно чекати запрошень від оргкомітету, якщо у вас є цікавий досвід роботи і ви хочете ним поділитися з іншими гостями неформальній конференції. Не соромтеся заявити про себе на ресурсах заходу і додавайте в програму свою секцію. Те, наскільки цікавим буде наш баркемп, залежить від вас!

Програма заходу передбачає три потоки по чотири зустрічі в кожному. Тобто, кожен учасник зможе відвідати 4 зустрічі з цікавими людьми з 12 за один день. За наповненням сітки слідкуйте в соцмережах (посилання нижче).

Як потрапити на GetUp Camp?

Ми чекаємо представників молодіжних ГО, молодь та студентів з активною громадською позицією з Сумської, Полтавської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Шоб стати учасником GetUp Camp ви маєте заповнити анкету (http://goo.gl/forms/Wff5p9pejd) та оплатити невеликий внесок в розмірі 20 грн., що буде використаний на проведення заходу і його подальший розвиток.

Кожен учасник GetUp Camp може стати спікером. Якщо ви маєте що розповіти учасникам, маєте цікавий, корисний і нікому невідомий до цього досвід роботи в громаді зазначте про це в анкеті, описавши свою ідею, обгрунтувавши доцільність свого виступу. Запропонована вами тематика буде виставлятись на обговорення в соцмережі. Якщо ваша ідея сподобалась користувачам, вітаємо, ви в програмі заходу! 

Організатори забезпечують учасників обідами, кава-брейками та необхідними матеріалами для роботи.

Реєстрація: анкета (http://goo.gl/forms/Wff5p9pejd)

Слідкувати за новинами заходу, за змінами в програмі, обирати тематики блоків та спікерів ви зможете в групах VK та FB: https://vk.com/getupcamp,  https://www.fb.com/events/1520777491545657/

Місце проведення: Бібліотека Української Академії Банківської Справи (УАБС) (м.Суми, вул Першотравнева 9/1).

Організатори: Сумський Обласний Комітет Молодіжних Організацій (http://molod.sumy.ua)  за фінансової підтримки National Endowment for Democracy (NED).

 

Генеральний партнер: Українська академія банківської справи

Партнери: Центр Соціально-економічних досліджень та академічної мобільності (УАБС), ГО Рада молодих вчених, ГО  «Студентське братство Сумщини».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.