bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Виборча кампанія під гаслом рівності та справедливості»
31.08.2015

2 вересня 2015 р. ВООГО «Відкрите суспільство» (www.opensociety-vin.org) проводить Круглий стіл присвячений питанням просування жінок у політиці «Виборча кампанія під гаслом рівності та справедливості».                                

Він відбудеться за адресою: м.Вінниця, вул.Арх.Артинова,12. Початок об 11.00.

Другий етап проекту «Жінки – 50 % успіху України» впевнено розвивається та долучає до участі у ньому все більше представників медіа, політикуму та громадського сектору.

Головною метою заходу є обговорення шляхів реалізації Меморандуму про дотримання принципу справедливості, рівності та прозорості під час виборчої кампанії у Вінницькому регіоні, неухильного дотримання законів України «Про політичні партії» та «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків». У круглому столі візьмуть участь представники політичних партій, партнерські організації Вінницького, Житомирського та Одеського регіонів, представники ЗМІ, активні жінки міста та області. Підсумком круглого столу очікується підвищення інформованості політичних партій про переваги збільшення кількості жінок-кандидаток у виборчих списках на місцевих виборах і визначення шляхів реалізації прийнятого Меморандуму.

Програма круглого столу:

1. Монторинг списків кандидатів від партій на предмет дотримання гендерного квотування.

2. Обговорення дотримання принципу рівності щодо розподілу округів та доступу до медіа ресурсів під час виборчого процесу.

3. Презентація інформаційної платформи “З політикою на Ти”.

4. Підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.