bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Х Всеукраїнська конференція з питань самоорганізації населення
28.08.2015

9-10 жовтня 2015 року у м. Києві відбудеться Х Всеукраїнська конференція з питань самоорганізації населення «Залучення громадськості до процесів об’єднання територіальних громад».

Конференція проводиться Одеським суспільним інститутом соціальних технологій та ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

До участі в конференції запрошуються експерти, науковці, представники органів самоорганізації населення (ОСНів), органів місцевого самоврядування, громадських організацій, які мають значний практичний досвід або теоретичні напрацювання щодо питань громадської участі, об’єднання територіальних громад, діяльності ОСНів.

Метою заходу є посилити потенціал громад та представників громадянського суспільства для участі у реформі місцевого самоврядування та у розбудові об’єднаних територіальних громад.

На конференції будуть розглянуті такі питання:

1) залучення громадськості до процесів об’єднання громад;

2) мобілізація мешканців для комплексного розвитку громад;

3) успішні практики самоорганізації населення в містах та селах;

4) нормативне забезпечення здійснення форм місцевої демократії;

5) інструменти міжсекторної співпраці для місцевого розвитку.

В межах конференції пройдуть доклади, майстер-класи, презентації від експертів, відеопокази та тематичні майстерні.

Організатори конференції відшкодовують витрати на проїзд (в межах вартості купейного білету або білету на автобус), забезпечують проживання та харчування учасників конференції.

Відбір частини учасників конференції проводиться на конкурсній основі. Бажаючих взяти участь у конференції просимо подати (1) заявку із зазначенням свого прізвища, ім’я, по батькові, місця роботи, громадської діяльності, стислого опису досвіду цієї діяльності, зокрема, у сфері розвитку місцевої демократії, адреси електронної пошти та контактних телефонів, а також (2) обґрунтування мотивації участі у конференції.

Вказану інформацію загальним обсягом до 2 сторінок необхідно до 13 вересня 2015 р. направити на e-mail: [email protected] або на факс: (048) 738-68-30 до організаторів заходу. Результати відбору будуть повідомлені його учасникам до 17 вересня 2015 р.

Контакти

  • В’ячеслав Кіщенко: (095) 336-01-55
  •  [email protected]
  • Анастасія Прохорова: (048) 738-68-30, (063) 273-74-73

Коментарі

Ігор Рекун   3256 днів тому   #  

перспективно, цікаво, корисно, варто

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.