bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум для жінок-підприємців «Українки в Бізнесі: власна справа - розвиток і успіх», Харків
26.08.2015

17 - 18 вересня в Харкові відбудеться практичний Форум для жінок-підприємців «Українки в Бізнесі: власна справа - розвиток і успіх». Цей Форум стане вже п'ятим в даному форматі. Головна мета заходу - всебічний розвиток жіночого підприємництва в Україні, пошук нових шляхів і можливостей.

Підтримка та розвиток жіночої підприємницької діяльності - це одна зі складових ефективного зростання економіки і запорука вирішення широкого кола соціальних і економічних завдань в Україні.

У сьогоднішній непростий час для жінок у бізнесі відкриваються нові можливості, і одним з головних завдань форуму стане навчання тому, як ці можливості використовувати по максимуму. Учасниць чекає десять актуальних і сучасних майстер-класів від кращих тренерів України, які одночасно будуть проходити на чотирьох містких майданчиках. Ці заняття покликані дати знання та практичні навички щодо виходу на європейські ринки, міжнародного маркетингу, відкриттю та реалізації стартапів, отриманню грантової і донорської допомоги та інших актуальних питань підприємницької діяльності. Бізнес-форум розрахований на жінок з досвідом підприємницької діяльності від 0 до 3 років, і його завдання - дати активний і якісний старт до розвитку власного бізнесу.

Організаторами заходу виступають благодійний фонд «Харків з тобою» і маркетингове бюро «Monya Gets» спільно з соціальною мережею для жінок-підприємців "Українки в бізнесі". Захід пройде за підтримки посольства США в Україні.

У форумі братимуть участь жінки-підприємці з Харківської, Чернігівської, Полтавської, Сумської, Кіровоградської, Дніпропетровської областей, а також переселенці зі звільнених територій Донецької та Луганської області.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та конкурсного відбору анкет.

Організатори компенсують вартість проїзду та проживання.

Для участі у Форумі необхідно заповнити анкету з 17 по 31 серпня 2015 на сайті. Всі анкети будуть розглянуті, а відібрані учасники отримають офіційне запрошення.

Контакти

Коментарі

Наталия Яковлева   3258 днів тому   #  

Обязательно буду.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.