bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Impact Hub Odessa вже втретє відбудеться міжнародна конференція Social Camp Ukraine
26.08.2015

Тематичний фокус Social Camp Ukraine - соціальне підприємництво. Проекти соціального підприємництва зможуть пройти інтенсивний курс навчання, отримати додаткові ІТ-можливості завдяки хакатону та розказати про себе на Impact Investment Forum.

Цього року провідною темою цієї масштабної конференції стане соціальне підприємництво.
Вже кілька десятиліть соціальне підприємництво – глобальний тренд, який все більше розвивається в європейських країнах. Це бізнес, який вирішує соціальні проблеми і при цьому приносить прибуток. 

Якщо минулі роки Social Camp Ukraine був суто конференцією, то цього року він став масштабною платформою для колаборації громадських активістів, бізнесу і влади, підготовки та реалізації проектів соціального підприємництва.

Social Camp Ukraine / Impact Hub Odessa

Social Camp Ukraine 2015 містить в собі чотири складові частини: Impact Lab, Хакатон IT-рішень для соціальних проектів, Social Camp Ukraine:Coference та Impact Investment Forum.

Impact Lab – інтенсивний практичний курс, створений для проектів соціального підприємництва, які знаходяться на етапі зростання і потребують професіонального розвитку. Відбудеться з 1 по 4 вересня, й містить в собі багато роботи над своїм проектом.

Хакатон IT-рішень для соціальних проектів – захід, під час якого учасники зможуть отримати кваліфіковану допомогу щодо створення і розробки програмного забезпечення для їхніх соціальних підприємств. Відбудеться з 4 по 6 вересня, й вже підтриманий провідними IT-компаніями Одеси.

Social Camp Ukraine: Coference – власне, конференція. Насичена програма передбачає цікаві та корисні лекції від найкращих спікерів, серед яких успішні бізнесмени, соціальні підприємці, громадські діячі, експерти в сфері управління та PR і багато інших. Лекції проходитимуть у два тематичні потоки: «Impact Stories», на якому будуть представлені історії успіху конкретних соціальних підприємців, і  «Skills Lab», де учасники зможуть отримати знання і навички, потрібні їм для подальшого розвитку їх як соціальних підприємців.

Impact Investment Forum – інвестиційний форум, на якому інвесторам будуть представлені найкращі соціальні проекти за результатами навчання на практичному курсі Impact Lab. Проеведення цого заходу вже підтримано радниками голови Одескої ОДА з інвестицій, представниками великого бізнесу, Ernst & Young та ін.

Додаткова інформація та реєстрація - за посиланням.
Сторінка в Фейсбук - https://www.facebook.com/SocialCamp.od.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.