bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ChangeCamp 2015 - триденна конференція у Затоці
03.08.2015

14-16 серпня об’єднання молодіжних організацій в Одесі YouthMatters проводить Всеукраїнську конференцію ChangeCamp 2015 для активної молоді, яка готова працювати над проектами і розвивати молодіжні рухи в своєму місті.

ChangeCamp 2015 — це триденна конференція на базі відпочинку в Затоці (Одеська область), де виступлять лідери молодіжних рухів і підприємці з лекціями про те, як створити свої проекти. Це три максимально продуктивних дня для спілкування, обміну досвідом в області реалізації соціальних та суспільно-корисних проектів та ініціатив. По завершенню конференції кожен учасник матиме докладний план проекту, опрацьованого в команді на конференції.

Основне завдання ChangeCamp 2015 — допомогти жителям невеликих міст України створити молодіжні спільноти у себе в місті. Самоосвіта молодих людей і розвиток соціальних ініціатив в малих містах нашої країни — важливий крок у розвитку держави. Ми хочемо донести ідею молодіжної активності в кожен куточок нашої країни.

Конференція розділена на два потоки: на першому, Self-Improvement, для учасників розроблена програма по самоідентифікації та визначенню життєвих цінностей, на другому, Project Management, буде представлена програма з проектного менеджменту. Конференція допоможе учасникам розібратися в трендах проектного менеджменту, в питаннях планування, командоутворення, PR, фінансування, бухгалтерії, презентації проекту та ін.

У результаті проведеної роботи, на конференції буде обраний проект-переможець, на реалізацію якого планується виділення гранту. Також всі представлені проекти будуть підтримуватися Impact Hub Odessa і нашими менторами.

ChangeCamp 2015 приймає гостей з усієї України. Ми очікуємо понад 100 учасників, з них 30 стипендіатів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.