bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Доступ жінок до політики в Україні: національний і регіональний рівні»
09.06.2015

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) запрошує Вас взяти участь у конференції «Доступ жінок до політики в Україні: національний і регіональний рівні», яка відбудеться 12 червня 2015 року об 11:00 в м. Київ (конференц-зала МЦПД, вул. Інститутська, 14, офіс 10).

Захід проводиться у рамках двох проектів МЦПД: «Європейська інтеграція України» та «Збільшення можливостей жінок».

Метою конференції є презентувати аналіз гендерної політики в Україні, зокрема запровадження інституційного механізму забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та рекомендації відповідно до досвіду ЄС з метою реалізації політики гендерної рівності.

Крім того планується обговорити питання гендерних квот в Україні: міжнародний досвід, законодавче забезпечення і проблеми сприйняття в українському суспільстві. Під час конференції відбудеться презентація дослідження МЦПД «Жінки в українській політиці: виклики і перспективи змін».

У разі бажання взяти участь у заході та/або виникнення додаткових запитань просимо Вас звертатися до менеджера заходу Ольги Кучинської за телефоном: 097-404-41-21 або електронною поштою [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.