bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як пропагувати національну ідентичність?
24.05.2009

У середу, 27 травня 2009 р., о 11.00 у актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (Львів, вул. С. Бандери, 12, II поверх), відбудеться прес-конференція «Національна ідентичність» та презентація «Книги року ' 2008» – монографії проф. Богдана Черкеса «Національна ідентичність в архітектурі міста» про актуальність утвердження і пропаганду національної ідентичності, традиційних та нових національних символів в архітектурі сучасних європейських і українських міст.

Початок реєстрації — 10.00.

Мета заходу:

  • Обговорити та визначити роль національних форм і символів в архітектурі міст при створенні їх генеральних планів та планів забудови, зокрема при реконструкції та будівництві нових будинків та споруд до Євро-2012. Утвердження національної ідентичності та її пропаганда в європейському співтоваристві засобами архітектури буде обговорюватись підчас круглого столу.
  • Привітати доктора архітектури, професора, директора Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка», академіка Української Академії Архітектури і Саксонської Академії мистецтв, професора Віденського та Дармштадтського технічних університетів Богдана Черкеса з відзнакою його книги «Національна ідентичність в архітектурі міста» переможцем у рейтингу «Книга року'2008» прийдуть відомі українські та зарубіжні науковці, громадські та культурні діячі.

Присутні на прес-конференції журналісти отримають прес-пакет із примірником видання НУ «Львівська політехніка», відео і фотоматеріалами, чотирма міні-енциклопедіями "Український best", які гарно проілюструють статус рейтингу і підтвердять високу вартість нагороди книжки.

Під час фуршету журналісти матимуть змогу неформально поспілкуватись та познайомитися ближче із запрошеними гостями заходу.

Попередня реєстрація для журналістів
(ПІП, ЗМІ, тел. моб. і e-mail) до 25 травня 2009 р.14:00 за
8 (097) 649 – 70 – 63,
8 (032) 241 – 91 – 47,
[email protected],
[email protected].

Контакти

  • Марта Пивоваренко
  • Ярослав Ракочий
  • 8 (097) 649 70 63
  • 8 (067) 708 20 39

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.